Okładka książki - W sieci kłamstw

W sieci kłamstw

„W sieci kłamstw” Agnieszka Baron

Amandę Floks poznajemy na zakręcie życia. Strata pracy, zdrada męża sprawiła, że dziewczyna czuję się wyzuta emocjonalnie. Wyjazd z bratem dziennikarzem śledczym na Mazury ma jej pomóc odetchnąć od przygnębiającej rzeczywistości. Niestety sprawy się komplikują i Amanda wpada w wir niebezpiecznych porachunków. Mało tego  cienie przeszłości ponownie wracają. Ten, kto pragnął kiedyś jej śmierci, teraz powraca. I nie cofnie się przed niczym. Mazury otwierają także jej serce na nowe doznania. Tajemniczy Grzegorz-Greg wzbudza w niej nowe emocje, a jej zdradzone serce pomału nabiera nowego tempa. Jak to się wszystko skończy? Czy Amanda odnajdzie spokój? Czy tak naprawdę może liczyć na bliskich?

Powiem Wam, że powieść mnie przyszpiliła. Przeszyła swoim tempem i temperamentem. Strona po stronie narastała moja ciekawość i ekscytacja. Momentami miałam ochotę wyrzucić ją w kąt, gdy do akcji wkraczał Adam, mąż głównej bohaterki. Czułam do niego niechęć od pierwszego momentu. Autorka genialnie przedstawiła bohaterów, a ja odczułam to na własnej skórze. Wartka akcja przyprawiała moje ciało o dreszcze, a losy Amandy nie były mi obojętne. Kibicowałam, trzymałam kciuki, by z opresji wychodziła cało. Dawno nie czytałam tak mocnej książki o zabarwieniu sensacyjno - erotycznym. Autorka zaskoczyła mnie niebywałym stylem, wyszukanym słownictwem, a także umiejętnością poprowadzenia akcji. Główna bohaterka, jak się okazuje, cierpi na pewną przypadłość, to również dla mnie nowość. Agnieszka Baron postarała się również z punktu medycznego. Pokazała tym samym, jak wielki wpływ na dalsze życie mają przebyte emocje. Ta powieść to mieszanka wszystkich emocji. Poczułam gniew, żal, nienawiść, a także zasmakowałam szczerej miłości i burzliwego pożądania. Jeśli szukacie w literaturze mocnych wrażeń i miłości to ta powieść musi trafić w Wasze ręce. Obezwładni Was, póki nie ujrzycie ostatniej kropki. Pokochacie, znienawidzicie a na końcu... No właśnie to już musicie sprawdzić sami ❤️Polecam gorąco!

Informacje dodatkowe o W sieci kłamstw:

Wydawnictwo: Novae Res
Data wydania: 2020-12-04
ISBN: 978-83-8219-094-6
Dodał/a opinię: Ela1983

Tagi: bóg

Zobacz opinie o książce W sieci kłamstw

Kup książkę W sieci kłamstw