Okładka książki - Warzywa i owoce. Akademia Mądrego Dziecka. Poznajemy świat

Warzywa i owoce. Akademia Mądrego Dziecka. Poznajemy świat

To nie jest zwykła książka dla dziecka, to książka, która bawi i uczy. Oprócz książeczki mamy również pewne element, które należy włożyć w odpowiednim miejscu. Dzięki temu dziecko nie tylko poznaje warzywa i owoce, ale również ćwiczy spostrzegawczość, uczy się dopasowywania elementów itp.

Wizualnie wszystko jest bardzo ładne. Mamy kolorową książeczkę, w której każda rozkładówka to inny kolor. Do tego są puzzle w kształcie różnych owoców i warzyw.

Wszystkie elementy mieszczą się w pudełeczku. Po jego otwarciu mamy przymocowaną książeczkę (co według mnie jest znaczącym plusem) oraz miejsce, gdzie pochowane są puzzle. To wszystko sprawia, że wszystko mamy w jednym miejscu i nic się nie zgubi.

Zarówno książeczka, jak i puzzle są wysokiej jakość, kartonowe, dość grube. Dzięki temu nie zniszczą się zbyt szybko.

Książka pt.: „Warzywa i owoce. Akademia Mądrego Dziecka. Poznajemy świat” to książeczka, która moim zdaniem będzie genialnym prezentem dla młodszych dzieci. Z przyjemnością polecam.

Recenzja pojawiła się również na moim blogu - Mama, żona - KOBIETA

Informacje dodatkowe o Warzywa i owoce. Akademia Mądrego Dziecka. Poznajemy świat:

Wydawnictwo: HarperKids
Data wydania: 2026-04-08
Tytuł oryginału: Little Baby Learns Fruit & Veg
Dodał/a opinię: Anna Kaczor

Tagi: Publikacje dla najmłodszych książeczki obrazkowe i aktywizujące Książeczki obrazkowe dla dzieci Książki interaktywne oraz książki aktywizujące Pierwsze lata życia - początki nauczania Pierwsze lata życia - pojazdy Dzieci od narodzin do ok. 3 lat

Zobacz opinie o książce Warzywa i owoce. Akademia Mądrego Dziecka. Poznajemy świat

Kup książkę Warzywa i owoce. Akademia Mądrego Dziecka. Poznajemy świat

Batman. Detective Comics: Mitologia. Tom 1
Okładka ksiązki - Batman. Detective Comics: Mitologia. Tom 1

Pierwszy tom ,,Detective Comics" w ramach linii wydawniczej Uniwersum DC. Stery serii przejmuje scenarzysta Peter J. Tomasi (,,Adventures Of The Super...

Gdzie się schował wóz strażacki? Akademia mądrego dziecka. Zabawa w chowanego
Okładka ksiązki - Gdzie się schował wóz strażacki? Akademia mądrego dziecka. Zabawa w chowanego

Bestsellerowa seria ,, Zabawa w chowanego" jest idealna dla niemowląt i małych dzieci! Z pięcioma kolorowymi filcowymi klapkami do podnoszenia, przyjaznymi...