Okładka książki - Wilcze Instynkty. Król Alfa

Wilcze Instynkty. Król Alfa

❗RECENZJA PATRONACKA ❗

Tytuł: Wilcze Instynkty. Król Alfa.

Autor: Małgorzata Wiśniewska

Wydawnictwo Golden Wings

Data premiery: 03.04.2025r.

#współpracareklamowa

#współpracabarterowa

#współpracapatronacka

"Mam przeczucie, że Liam nie jest jedynie chwilowym zjawiskiem w moim życiu. Jest czymś więcej. Siłą, która zmieni wszystko, choć jeszcze nie wiem jak i dlaczego."

Q: Lubicie romantasy?

Zresztą, nie ważne, jaka jest Wasza odpowiedź tak czy inaczej, po prostu musisz poznać tę książkę. 🤭

Autorka stworzyła niesamowitą historię, w której jest mnóstwo emocji, tajemnic i to czego w romantasy nie mogło zabraknąć to wątki romantyczne, a fabuła to istne szaleństwo: wampiry, wilkołaki, magia, zwroty akcji i kiedy myślisz, że wiesz już co się wydarzy, to chyba nie znasz pióra autorki, bo zdecydowanie nie będzie to co chodzi Ci po głowie. 🙈

Autorka wykreowała świetnych głównych jak i drugoplanowych bohaterów, dzięki którym ciężko oderwać się od lektury, a

lekkie pióro autorki sprawia, że przez historię dosłownie się płynie.

Gorąco polecam.

Dziękuję autorce za zaufanie i możliwość patronowania tej wspaniałej historii.

#książkoweimpresje #polskiebookstagramy #bookstagrampl #podróżepopolskiejliteraturze

Informacje dodatkowe o Wilcze Instynkty. Król Alfa:

Kup książkę Wilcze Instynkty. Król Alfa

Od Lukova z miłością
M0
Okładka ksiązki - Od Lukova z miłością

Jasmine Santos zdecydowanie nie określiłaby swojej kariery łyżwiarskiej jako udanej. Niezliczona liczba złamanych kości i obietnic to jej idealne podsumowanie...

Erupcja
M0