Okładka książki - Wszystkie noce Zeusa. Boski romans

Wszystkie noce Zeusa. Boski romans

Współpraca reklamowa @editio.red
”Wszystkie noce Zeusa. Boski romans” Małgorzata Lisińska to gorąca historia o sile miłości.
Uwielbiam pióro autorki, a to wszystko dzięki wspaniałym komedią romantycznym, które miałam przyjemność już przeczyta
Tym razem kochani mamy romans, ale taki boski. Zeus, idealny i doskonały mężczyzna. Jak to boski i seksowny nie może utrzymać wierności swojej żonie. Hera nie wytrzymuje tego i wraz z innymi kochankami Zeusa rzuca na niego klątwę. I teraz będzie uwięziony w posągu z brązu, lecz raz na sto lat może odzyskać swoje życie, aby znaleźć kobietę, która ona pokocha i ona jego. Co najważniejsze przez dwa tygodnie nie może skonsumować tego związku.
Jak myślicie, czy Zeusa znajdzie idealną kobietę, która go pokocha ?
Aneta, mądra, piękna kobieta, która w jednym dniu przekonuje się, że facet, w którym się podkochiwała, to nie jest ideał, oraz że czas na zmiany. Wysyła swoje CV do firmy Olimp i niespodziewanie zostaje zaproszona na rozmowę. Kiedy poznaje swojego nowego szefa, nogi się pod nią uginają.
Czy Aneta da się rozkochać Zeusowi ?
Czy Zeus będzie trzymał ręce przy sobie ?
To była świetna przygoda. Książkę pochłonęłam w jeden dzień. Bardzo podobało mi się, że relacja między bohaterami rozwijała się powoli. Zeus nie mógł skonsumować swojego związku i to pożądanie i chemia między bohaterami była tak gorąca, że aż czułam wypieki na twarzy. Książka pisana z perspektywy Anety i Zeusa więc wiemy, co czują bohaterowie w danym momencie.
Jeśli szukacie książki, która was zaciekawi i rozbudzi wasze zmysły, to serdecznie polecam właśnie ten tytuł.

Informacje dodatkowe o Wszystkie noce Zeusa. Boski romans:

Kup książkę Wszystkie noce Zeusa. Boski romans

Sztuka zabijania
Gosia Lisińska0
Okładka ksiązki - Sztuka zabijania

Przyjaciele z podwórka w warszawskiej Radości wierzyli, że przejdą przez życie ramię w ramię. I chociaż koleje losu ich rozdzieliły, przyjaźń sprawia...

Pikantnie po włosku
Gosia Lisińska0
Okładka ksiązki - Pikantnie po włosku

Czy szalony romans ma szanse przerodzić się w coś trwałego? Zwłaszcza szalony romans z własnym szefem? Życie Magdy nigdy nie było poukładane czy zwyczajne...