Okładka książki - Wszystko będzie dobrze

Wszystko będzie dobrze

Ida to kobieta po przejściach. Sama wychowuje nastoletniego syna i opiekuje się swoimi ciotkami, Wandą i Ofelią, które są bardzo zwariowane i pełne życia, mimo tego, że mają ponad osiemdziesiąt lat. Na siłę próbują znaleźć męża dla Idy, z czego wyniknie dużo zabawnych sytuacji.

Fabuła książki w dużej mierze skupia się na temacie pandemii. Początkowo trochę mi to przeszkadzało, jednak autorka przedstawiła ten temat w humorystyczny sposób.

Najbardziej barwne postaci tej książki to Wanda i Ofelia, które bardzo często wywoływały uśmiech na mojej twarzy.

Książka może o banalnym tytule, ale jakże często wystarczy kogoś przytulić i zapewnić, że wszystko będzie dobrze.

Mam za sobą kilka książek pani Renaty Kosin i jeszcze na żadnej się nie zawiodłam.

Informacje dodatkowe o Wszystko będzie dobrze:

Wydawnictwo: Filia
Data wydania: 2022-05-18
ISBN: 9788381959933
Dodał/a opinię: monikaswiatek

Tagi: Literatura obyczajowo-rodzinna

Zobacz opinie o książce Wszystko będzie dobrze

Kup książkę Wszystko będzie dobrze

Bluszcz prowincjonalny
Renata Kosin0
Okładka ksiązki - Bluszcz prowincjonalny

Czasem trzeba spojrzeć wstecz, znaleźć to, co przegapiło się gdzieś po drodze. W mieście jej dzieciństwa, z którego wyjechała do stolicy, pozostali nie...

Tatarka
Renata Kosin0
Okładka ksiązki - Tatarka

Malowniczy dworek w podlaskich Bujanach, noc świętojańska i siła tradycji, która jest dobrym duchem, ale czasem także przekleństwem pokoleń. Piękna...