Okładka książki - Zakład o miłość

Zakład o miłość

Tom 3 cyklu Rodzina Santo

III tom z serii „Rodzina Santo” dostarcza ogromnych emocji,porusza istotne tematy oraz sprawia,że pragnie poznać jak szczegóły z życia tej rodziny.

Po książkę sięgnęłam z wielką przyjemnością,ponieważ historie poprzednich bohaterów serii sprawili,że pokochałam ich całym sercem.
Tym razem na pierwszy plan wysuwa się Gemma i dotąd nieświadomy jej pochodzenia Elliot.Ich życie studenckie z pozoru wydaje się podobne.Jednak to Gemma musi borykać się z mafią i ich zasadami.

Historia bohaterów rozpoczyna się od głupiego zakładu i kłamstw.Jak sami wiemy nikt nie chce być okłamywany dla korzyści.Konsekwencje tego czynu będzie bardzo bolesne dla Elliota.W pewnym momencie serce przyspieszyło,gdyż autorka nie oszczędza czytelnika i bohaterów.Zwroty akcji w poczynaniach postaci bardzo mnie zaskoczyły.Ich decyzje i zachowanie spowodowały ogromne zdziwienie.Czasem nie mogłam zrozumieć dlaczego podjęli takie decyzje i odpuścili….Dzięki temu ciagle byłam zaskakiwana i to bardzo mi się podobało.

Otrzymujemy nie tylko troskę brata o siostrę,ale również ambitna bohaterkę,która nie chce być lepiej traktowana ze względu na nazwisko.Wbudowanie do fabuły jej bezinteresownej pomocy innym była wzruszająca.Pożegnalne momenty opiewały o łzy w oczach.

Kolejnym atutem historii są epizody z bohaterami,których poznaliśmy w poprzednich częściach.Czytamy o ich dalszych losach.Dla mnie jest to ekscytujące,ponieważ lubie czytać z czym zmagaja się i co los im nowego przynosi.

Książka jest świetnym romansem mafijnym w którym poznajemy wyjątkowe postacie potrafiących zainteresować od pierwszych stron powieści.Musicie przekonać się,że rodzina Santo jest warta poznania
Z całego serca polecam książkę i czekam na kolejnego członka rodziny

Informacje dodatkowe o Zakład o miłość:

Wydawnictwo: NieZwykłe
Data wydania: 2023-08-23
ISBN: 9788383208336
Dodał/a opinię: Barbara Dębska

Zobacz opinie o książce Zakład o miłość

Kup książkę Zakład o miłość

Zemsta Castillo
Agnieszka Brückner0
Okładka ksiązki - Zemsta Castillo

Kontynuacja historii Evy i Ivo z Zemsty Kruka. Eva i Ivo coraz bardziej zbliżają się do siebie. Ich więź wzmacnia fakt, że kobieta postanawia opowiedzieć...

Perfidny manipulant
Agnieszka Brückner0
Okładka ksiązki - Perfidny manipulant

Piąty i ostatni tom serii „Rodzina Santo”. Kansaski boss i zaginiona księżniczka Bratwy – to nie może skończyć się dobrze… Kiedy...