Okładka książki - Zakochaj się jeszcze raz

Zakochaj się jeszcze raz

Zobaczcie, jaka piękna wiosenna okładka. Zachwyca samym wyglądem. Prawda, że jest urocza? Lecz to nie wszystko. Gwarantuję Wam, że treść powieści sprawi, że odpłyniecie w ciekawą podróż z bohaterką tej książki.
Julia Bardo przeżyła w liceum wielką miłość. Niestety jej matka zrobiła wszystko, by zniszczyć ten związek. Kiedy Piotr zniknął z dnia na dzień ona została ze złamanym sercem.
Mija kilka lat. Julia mieszka w Kopenhadze , gdzie wyjechała zaraz po maturze. Wyszła za mąż, ale nie trafił się jej dobry mąż. Obecnie Julia jest po rozwodzie i powoli dochodzi do siebie. Układa swoje życie na nowo.
Pewnego dnia dzwoni do niej brat z informacją, że ich matka trafiła do szpitala. Chociaż Julia nie utrzymywała kontaktów z matką postanawia wrócić do Polski. Kiedy Julia wraca do rodzinnych Budlewic na Mazurach jej życie przewraca się do góry nogami. Kobieta odnajduje listy, które jej matka otrzymywała z sekretnego miejsca. Zaintrygowana Julia rozpoczyna prywatne śledztwo. Prawda okaże się szokująca!
Na dodatek spotka Piotra, swoją dawną miłość.
Czy Julia da mężczyźnie drugą szansę?
Czy zawalczy o swoje szczęście i marzenia?
Jaką tajemnicę z przeszłości odkryje?
"Zakochaj się jeszcze raz" to poruszająca historia o poszukiwaniu szczęścia, trudnych relacjach rodzinnych, drugiej szansie, tajemnicach, sekretach rodzinnych, demonach przeszłości i miłości.
Autorka stworzyła historię z życia wziętą. Przekonacie się, że w życiu nic nie jest pewne. W każdej chwili nasze życie może zmienić się, a przeszłość zawsze wraca w niespodziewanym momencie. Z kartek powieści wylewają się ogromne emocje. Przekonacie się też jak dzieciństwo wpływa na życie dorosłego człowieka i co mogą spowodować złe relacje rodzinne. Bohaterka tej książki musiała zmierzyć się z demonami przeszłości i pojąć ciężkie decyzje. Jednak jest to też powieść, która pokazuje, że zawsze warto zawalczyć o siebie.
Jeśli szukacie powieści, która wzruszy Was i da Wam nadzieję na lepsze jutro to koniecznie sięgnijcie po tę książkę. Uwielbiam lekkie pióro autorki i każdą kolejną książkę biorę w ciemno.
Czekam na więcej! Jestem totalnie zachwycona! Ilona Gołębiewska ponownie skradła moje serce!

Polecam!

BRUNETTE BOOKS

Informacje dodatkowe o Zakochaj się jeszcze raz:

Wydawnictwo: Muza
Data wydania: 2023-05-17
Dodał/a opinię: brunetkabooksrec

Tagi: Literatura obyczajowo-rodzinna

Zobacz opinie o książce Zakochaj się jeszcze raz

Kup książkę Zakochaj się jeszcze raz

Mam na ciebie plan
Ilona Gołębiewska0
Okładka ksiązki - Mam na ciebie plan

Program telewizyjny, który odmienia życie jego bohaterów. Sława, wielkie pieniądze, prestiż. Niebezpieczne związki i wielkie emocje. Lili Antos...

Powrót do starego domu
Ilona Gołębiewska0
Okładka ksiązki - Powrót do starego domu

Alicja Pniewska ma 37 lat. Porzucił ją mąż, straciła lukratywną posadę, musiała opuścić wygodny apartament. Uciekając przed demonami przeszłości, znajduje...