Zobaczcie, jaka piękna wiosenna okładka. Zachwyca samym wyglądem. Prawda, że jest urocza? Lecz to nie wszystko. Gwarantuję Wam, że treść powieści sprawi, że odpłyniecie w ciekawą podróż z bohaterką tej książki.
Julia Bardo przeżyła w liceum wielką miłość. Niestety jej matka zrobiła wszystko, by zniszczyć ten związek. Kiedy Piotr zniknął z dnia na dzień ona została ze złamanym sercem.
Mija kilka lat. Julia mieszka w Kopenhadze , gdzie wyjechała zaraz po maturze. Wyszła za mąż, ale nie trafił się jej dobry mąż. Obecnie Julia jest po rozwodzie i powoli dochodzi do siebie. Układa swoje życie na nowo.
Pewnego dnia dzwoni do niej brat z informacją, że ich matka trafiła do szpitala. Chociaż Julia nie utrzymywała kontaktów z matką postanawia wrócić do Polski. Kiedy Julia wraca do rodzinnych Budlewic na Mazurach jej życie przewraca się do góry nogami. Kobieta odnajduje listy, które jej matka otrzymywała z sekretnego miejsca. Zaintrygowana Julia rozpoczyna prywatne śledztwo. Prawda okaże się szokująca!
Na dodatek spotka Piotra, swoją dawną miłość.
Czy Julia da mężczyźnie drugą szansę?
Czy zawalczy o swoje szczęście i marzenia?
Jaką tajemnicę z przeszłości odkryje?
"Zakochaj się jeszcze raz" to poruszająca historia o poszukiwaniu szczęścia, trudnych relacjach rodzinnych, drugiej szansie, tajemnicach, sekretach rodzinnych, demonach przeszłości i miłości.
Autorka stworzyła historię z życia wziętą. Przekonacie się, że w życiu nic nie jest pewne. W każdej chwili nasze życie może zmienić się, a przeszłość zawsze wraca w niespodziewanym momencie. Z kartek powieści wylewają się ogromne emocje. Przekonacie się też jak dzieciństwo wpływa na życie dorosłego człowieka i co mogą spowodować złe relacje rodzinne. Bohaterka tej książki musiała zmierzyć się z demonami przeszłości i pojąć ciężkie decyzje. Jednak jest to też powieść, która pokazuje, że zawsze warto zawalczyć o siebie.
Jeśli szukacie powieści, która wzruszy Was i da Wam nadzieję na lepsze jutro to koniecznie sięgnijcie po tę książkę. Uwielbiam lekkie pióro autorki i każdą kolejną książkę biorę w ciemno.
Czekam na więcej! Jestem totalnie zachwycona! Ilona Gołębiewska ponownie skradła moje serce!
Polecam!
BRUNETTE BOOKS
Wydawnictwo: Muza
Data wydania: 2023-05-17
brunetkabooksrec
Mocna, intrygująca, sensualna. Zmysły to pełna namiętności i zwrotów akcji opowieść o tym, że czasami w swoim życiu możemy spotkać kogoś, kto odmieni...
Ucieczka przed przeszłością, niespodziewana szansa od losu i gorące uczucie, które pojawia się w trudnym momencie życia... Czasami przychodzi taki...