Najpiękniejszym prezentem, który możemy
dostać jest człowiek, który jest. Który daje
obecność.
Julia Bardo ma trzydzieści pięć lat, mieszka w pięknej stolicy Danii dokąd wyjechała zaraz po msturze i właśnie się rozwiodła.
Rozstanie z mężem nie należało do tych pokojowych..
Wprost przeciwnie. Dało jednak impuls i zaowocowało tym ,że młoda architekt wnętrz odżyła i podjęła walkę o swoje marzenia.
Nieoczekiwany telefon od starszego brata-Wiktora z informacją o poważnej chorobie ich matki sprawił , że świat Julki ponownie zachwiał się w posadach.
Powrót do Polski oznaczał bowiem nieuniknioną konfrontację z demonami przeszłości a przede wszystkim z rodzicielką.
Wkrótce okazuje się, że podróż do Budlewic przyniesie wiele niespodzianek. W rodzinne strony wrócił bowiem Piotr -wielka miłość Julki z czasów liceum.
Co wyniknie z ich spotkania? Czy dawne uczucie rzeczywiście wygasło wraz z upływem czasu?
Ponadto ciężki stan zdrowia Otylii skłonił starszą kobietę do refleksji nad minionymi latami.
Jakie tajemnice ujrzaly światło dzienne? Czy w życiu Julii ponownie zagości szczęście?
Po książki Pani Ilony zawsze sięgam z ogromną ciekawością i pewnością, że przeczytanie książki jej autorstwa będzie dla mnie niesamowitym , wręcz magicznym przeżyciem pełnym emocji i ogromnego wzruszenia.
Jej najnowsza powieść była dla mnie naprawdę piękna. To historia o nadziei, o poszukiwaniu siebie i tego co najważniejsze.
O spełnianiu marzeń i miłości, a wszystko to opowiedziane w sposób niezwykle ciekawy i poruszający.
Polecam całym swoim czytelniczym sercem i czekam na więcej ❣️
Wydawnictwo: Muza
Data wydania: 2023-05-17
KamaZ03
Mocna, intrygująca, sensualna. Zmysły to pełna namiętności i zwrotów akcji opowieść o tym, że czasami w swoim życiu możemy spotkać kogoś, kto odmieni...
Dom, który pachnie świeżym chlebem. Przeszłość, która nie daje o sobie zapomnieć. Historia, którą napisało samo życie. Ilona Gołębiewska oddaje czytelnikom...