Okładka książki - Zakochaj się jeszcze raz

Zakochaj się jeszcze raz

Najpiękniejszym prezentem, który możemy

dostać jest człowiek, który jest. Który daje

obecność.

Julia Bardo ma trzydzieści pięć lat, mieszka w pięknej stolicy Danii dokąd wyjechała zaraz po msturze i właśnie się rozwiodła.

Rozstanie z mężem nie należało do tych pokojowych..

Wprost przeciwnie. Dało jednak impuls i zaowocowało tym ,że młoda architekt wnętrz odżyła i podjęła walkę o swoje marzenia.

Nieoczekiwany telefon od starszego brata-Wiktora z informacją o poważnej chorobie ich matki sprawił , że świat Julki ponownie zachwiał się w posadach.

Powrót do Polski oznaczał bowiem nieuniknioną konfrontację z demonami przeszłości a przede wszystkim z rodzicielką.

Wkrótce okazuje się, że podróż do Budlewic przyniesie wiele niespodzianek. W rodzinne strony wrócił bowiem Piotr -wielka miłość Julki z czasów liceum.

Co wyniknie z ich spotkania? Czy dawne uczucie rzeczywiście wygasło wraz z upływem czasu?

Ponadto ciężki stan zdrowia Otylii skłonił starszą kobietę do refleksji nad minionymi latami.

Jakie tajemnice ujrzaly światło dzienne? Czy w życiu Julii ponownie zagości szczęście?

Po książki Pani Ilony zawsze sięgam z ogromną ciekawością i pewnością, że przeczytanie książki jej autorstwa będzie dla mnie niesamowitym , wręcz magicznym przeżyciem pełnym emocji i ogromnego wzruszenia.

Jej najnowsza powieść była dla mnie naprawdę piękna. To historia o nadziei, o poszukiwaniu siebie i tego co najważniejsze.

O spełnianiu marzeń i miłości, a wszystko to opowiedziane w sposób niezwykle ciekawy i poruszający.

Polecam całym swoim czytelniczym sercem i czekam na więcej ❣️

Informacje dodatkowe o Zakochaj się jeszcze raz:

Wydawnictwo: Muza
Data wydania: 2023-05-17
Dodał/a opinię: KamaZ03

Tagi: Literatura obyczajowo-rodzinna

Zobacz opinie o książce Zakochaj się jeszcze raz

Kup książkę Zakochaj się jeszcze raz

Pragnienia
Ilona Gołębiewska0
Okładka ksiązki - Pragnienia

Wciągająca. Seksowna. Pełna emocji. Pragnienia to wyjątkowa historia o młodych ludziach, którzy muszą nauczyć się walczyć o to, czego pragną najbardziej...

Podaruj mi jutro
Ilona Gołębiewska0
Okładka ksiązki - Podaruj mi jutro

Nowa powieść autorki bestsellerowej sagi o starym domu! Dwór na Lipowym Wzgórzu należy do rodziny Horczyńskich niemal od dwustu lat. Stanowi także...

Opad
Opad