Okładka książki - Zapach Róży

Zapach Róży

Powieść można zaliczyć do Pięknej i Bestii w współczesnym świecie.To świetny romans z tajemnicami przeszłości.Z pozoru prosta historia zmienia się w bardzo zagadkową powieść.Zabiera czytelnika w mury zamku,który ma wiele niewyjaśnionych i mrocznych tajemnic.Pogłoski i niewyjaśnione zdarzenia z przeszłości przekazywane przez inne osoby powodują jedna wielką niewiadomą.Nic nie jest oczywiste-dodaje to emocji i domysłów.
Bardzo podobało mi się w książce odkrywane sekrety przeszłości,które razem z Marią pragniemy rozwiązać.Jest to trudna sprawa,ponieważ hrabia nam w tym nie ułatwia.Jego sposób zachowania,oschłość i nieprzewidywalność powodują ciarki na skórze.Jest osoba,którą nie łatwo darzyć szacunkiem.Budzi strach w otoczeniu w którym przebywa.Nie potrafi zapomnieć o przyszłości i żyć przyszłością.

Barwnymi i zabawnymi osobami jest szalona rodzinka Marii-szczególnie przyjaciółka,siostra i ciotka.Z nimi nie da się nudzić.Wprowadzają zamęt w zamku i dezorientacje innych.Ich zachowanie bardzo przypadło mi do gustu,ponieważ rozluźniają napiętą atmosferę.

Ciekawa jestem tajemnic,które zostały do odkrycia.Wiem,że jest to dopiero znakomity początek historii Pięknej i Bestii.Wszystko jeszcze przed nami i na kontynuacje czekam już z niecierpliwością.Pragnę,by Bestia odnalazła spokój w ramionach ukochanej osoby.

Koniecznie powinniście przeczytać ta książkę.Niejednokrotnie was zaskoczy sprawiając,że będziecie chcieć więcej.Emocje gwarantowane.
Ja polecam

Kup książkę Zapach Róży

Kolce róży. Szkarłatne Ogrody
Rosalie Wilson 0
Okładka ksiązki - Kolce róży. Szkarłatne Ogrody

Po ślubie z Wiktorem Maria liczyła na bezpieczeństwo i spokój. Owszem, uratowała swoich bliskich, jednak sama znalazła się w śmiertelnym niebezpieczeństwie...

You're my Clare
Rosalie Wilson0
Okładka ksiązki - You

Charlotte Bright ma siedemnaście lat i życie, które wydaje się całkiem normalne. Szkoła, najlepsza przyjaciółka Sara, cichy wielbiciel i matka, której...