Okładka książki - Zaplątana

Zaplątana

Tom 2 cyklu Wplątana

💋 RECENZJA PATRONACKA💋

„Cały czas nie wierzyłam w to wszystko, co się wczoraj wydarzyło. Kolejny raz miałam być wplątana w coś okropnego. Choć właściwie to nie... Nie miałam być znowu wplątana, bo ja ciągle w tym wszystkim tkwię. Jestem zaplątana i tracę nadzieję na to, że kiedyś znów będę całkowicie wolna.”

Piekło przez, które przeszła Amelia, to nic w porównaniu z cierpieniem jakie przysparza w jej sercu pustka po stracie Michała. Brak, który sama spowodowała, ale przecież nie miała wyboru…
Cierpienie, ból, otępienie, brak pracy i samotność. I nagle w jej drzwiach pojawia się Nikodem.
Zauroczona nowo poznanym mężczyzną i tak nie jest w stanie zapomnieć o tym, którego musiała zostawić, ale czy on zostawił tak naprawdę ją? Michał cierpi nie mniej niż, Amelia, ale wciąż wykonuje swoją pracę, z ukrycia obserwując dziewczynę, tak aby jego brat się o tym nie dowiedział. Krystian nie ustaje w swoich planach i wciąż pragnie zniszczyć życie Amelii i tu pojawiają się nowe fakty i wydarzenia, a przede wszystkim pytania, a jej długo niewidziana siostra, prawdopodobnie może okazać się odpowiedzią na wiele z nich.

Nowe postacie…
Nowe wątki…
Nowe przerażające momenty…

A w tym wszystkim dwoje zakochanych do szaleństwa w sobie ludzi. To zaskakuje jak wiele, nieświadomie może zniszczyć rodzina. Do jakich rzeczy, mogą doprowadzić decyzje i wybory z przeszłości i w przypadku „Zaplątanej” tak właśnie jest.

Wiele pikanterii, emocji, ale też nie przewidzianych zdarzeń i rewelacji. Początek, może wydać wam się spokojny, wręcz delikatny, pełen smutku i goryczy, ale potem przygotujcie się na prawdziwy rollercoaster emocji i posunięć dosłownie wszystkich bohaterów tej części.
Pewne jest jedno, nawet w najmniejszym stopniu, nie spodziewacie się, jakie atrakcje zafundowała nam autorka tym razem.

Jeśli nie znacie jeszcze pierwszej części „Wplątana”, to koniecznie przeczytajcie, zanim zabierzecie się za „Zaplątana”.

Pięknie dziękuję autorce i wydawnictwu, za przyjemność, jaką było objęcie patronatem medialnym drugiego tomu tej serii❤

I jeszcze moja polecajka, którą znajdziecie na skrzydełku książki :

„Ta niesamowita historia jest wciągająca, zaskakująca i przerażająca zarazem.
We „Wplątanej” autorka dała czadu, ale „Zaplątana” to jest dopiero rollercoaster emocji i uczuć i to wszystkich, dosłownie wszystkich bohaterów.
Tych już nam znanych i tych całkiem nowych, ale nieświadomie, także zaplątanych w tą niesamowitą historię.
Ta książka sprawi, że będziecie się niecierpliwić, wściekać, a jednocześnie wzruszać i rumienić.
Gorąco polecam!”

Kup książkę Zaplątana

Wplątana
A. B. Obarska0
Okładka ksiązki - Wplątana

Z pozoru idealny mężczyzna - czarujący i tajemniczy wysyła wiadomość.Jego pewność siebie sprawia, że potrafi okręcić wokół palca każdą kobietę. Ją również...

Morze naszych tajemnic
A. B. Obarska 0
Okładka ksiązki - Morze naszych tajemnic

Przeprowadzka z ukochanej Gdyni do Katowic zupełnie mi się nie uśmiechała, ale los zdecydował za mnie. Nie miałam wyjścia, znalazłam więc mieszkanie w...