Kontynuacja historii Emmy i Londona.Kiedy Emma odzyska utracona tożsamość?Czy miłość pokona przeciwności losu?
💥Drugi tom jest o wiele bardziej emocjonujący niż poprzedni.Dostajemy w nim więcej wrażeń i wydarzeń z życia bohaterow,które powodują szybsze bicie serca.London swoją niepewnością i obawą przed miłością popełnia wiele błędów sprawiając przykrość Emmie.Często robi coś,nie zastanawiając się nad konsekwencjami swojego zachowania.Czytając o tym razem z nimi przeżywałam ich wzloty i upadki.
Rozbudowując fabuły o kłopoty rodzinne,chorobę,szukanie zdrajcy powodowało,że z każda stroną robi się ciekawie.
Brat Londona-Montez swoim zachowaniem zyskał w moich oczach.W poprzedniej części był irytuajacy,w tej stał się bardziej ludzki.
To lepsza część dylogi(choć poprzednia była także świetna).Zostały rozbudowane niektóre wydarzenia,dzięki którym historia jest spójna i ciekawsza.
W lekturze widzimy przemianę mężczyzny pod wpływem poznanej osoby.Jego przyzwyczajenia i sposób myślenia stają się mniej ważne niż dobro osoby na której mu zaczyna zależeć.
Siła ochrony rodziny jest najważniejsza.Dla niej zrobi wiele,by czuli sie bezpiecznie.
Historia zawładnęła moim sercem.Myśle,że również Wam się spodoba💥
Polecam przeczytanie dylogii.Gratuluję autorce świetnego debiutu.I czekam na więcej
Wydawnictwo: Amare
Data wydania: 2023-02-22
Barbara Dębska
Czy oddasz swoją tożsamość za szansę przetrwania? Dla Emmy, 21–letniej studentki, to miał być po prostu kolejny imprezowy wieczór spędzony w klubie...