"Zasypani zakochani" to romantyczna historia dwojga ludzi, którzy przy pierwszym spotkaniu nie przypadli sobie do gustu.
Anastazja Klops po nie udanym związku, rzuca pracę w policji i przenosi się do do babci, aby pomoc jej w prowadzeniu pensjonatu. Jednak babcia Anastazji ma inne plany i zostawia dziewczynę ze wszystkim samą.
Huber Zapałka to stały klient pensjonatu. Jest bardzo wymagający i złośliwy. Przyjeżdża do pensjonatu co rok i ma swoje przyzwyczajenia, których nie chce zmieniać. Przez to między nim a Anastazją dochodzi do wielu zabawnych sytuacji.
Wzruszająca, zabawna, pełna humoru i refleksji historia dwojga ludzi, którzy zostali na siebie skazani z powodu śnieżycy.
Jest to idealna książka na długie, zimowe i jesienne wieczory. Bardzo podobała mi się ta historia, przeczytałam ją jednym tchem, a do tego przepiękna i magiczna okładka.
Polecam 👌
Wydawnictwo: Słowne z uczuciem
Data wydania: 2021-10-26
monikaswiatek
Kornelia Kreis, odkąd pamięta, żyje w złotej klatce, gdyż dla jej rodziców najwyższym priorytetem jest jej bezpieczeństwo. Czuje, że nie mówią jej wszystkiego...
Czy mówiłem już kiedyś, że cię kocham? Nie? To kiedyś Ci powiem... Michał to mężczyzna z przeszłością. Magda to kobieta z przyszłością. On – charyzmatyczny...