Okładka książki - Zatracona

Zatracona

„Zatracona” to książka, która z całą pewnością mnie zaskoczyła i szybko o niej nie zapomnę.Wszystko to spowodowane jest specyficznym klimatem, który czuć już od samego początku.

Styl autorki bardzo przypadł mi o gustu, a powieść wciągnęła mnie w wir wydarzeń już od pierwszych stron. Pomysł na fabułę jest dość oryginalny i dobrze dopracowany. Widać, że autorka dopieściła swoje dzieło do ostatniej strony, a całość bardzo dobrze przemyślała. Erotyka nie wychodzi tutaj na pierwszy plan co bardzo mnie ucieszyło. Większą uwagę zwrócono na aspekty psychologiczne i emocje towarzyszące bohaterom. Ich przemyślenia i uczucia są realne oraz świetnie oddane. Być może niektórym zabraknie tutaj szeroko rozbudowanej akcji. Jednak w moi odczuciu większa ilość akcji mogłaby tylko zepsuć tę książkę.

Alex - kobieta przyjmująca zlecenia na uwodzenie mężczyzn to tajemnicza postać, a poznawanie jej losów sprawia, że książkę coraz trudniej odłożyć na bok. Postać bohaterki została bardzo dobrze wykreowana - jej złożona osobowość, trauma, wydarzenia z jej udziałem sprawiają, że coraz lepiej ją rozumiemy.

Z czystym sumieniem mogę Wam polecić „Zatraconą”. Osobiście byłam bardzo usatysfakcjonowana z lektury i uważam, że jest to książka godna uwagi. Nie jest to typowy erotyk jakiego tak naprawdę się spodziewałam, a świetnie rozbudowana psychologicznie pozycja. Miłość, erotyka i intryga wzajemnie się przeplatają tworząc coś naprawdę wspaniałego.

Informacje dodatkowe o Zatracona:

Kup książkę Zatracona

Zaślepiony. Love is blind
Nadia Grim0
Okładka ksiązki - Zaślepiony. Love is blind

Historia o Kopciuszku zazwyczaj kończy się słowami "żyli długo i szczęśliwie". Nie w tym przypadku... Jane każdego dnia walczy o przetrwanie w wielkim...