Okładka książki - Żenujące życie Lottie Brooks

Żenujące życie Lottie Brooks

Tom 1 cyklu Lottie Brooks

Są wakacje a życie niespełna dwunastoletniej Lottie się wali. Jej najlepsza przyjaciółka wraz z rodziną wyprowadza się do Australii, niedługo zacznie się szkoła, nowa szkoła ... A jakby tego było mało... Nadal nie urosły jej piersi... Noi okazuje się, że będzie mieć braciszka(kolejnego)
lub siostrzyczkę a to oznacza, że rodzice nadal TO robią 😱😄.

Z związku z tym, że nie ma komu się teraz wygadać, Lottie zakłada pamiętnik, w którym zapisuje swoje troski, zmartwienia oraz żenujące wpadki.

Czy dziewczynka odnajdzie się w nowej sytuacji? W nowej szkole? Czy zdobędzie nowych przyjaciół? I czy przyjaźń z Molly przetrwa?

Świetna, zabawna, ilustrowana w prosty śmieszny sposób lektura o dojrzewaniu, o młodzieńczych rozterkach dojrzewającej dziewczyny. Ale muszę powiedzieć, że nie zawsze było wesoło, bo były też momenty, które chwytały mnie za serce.

Ogólnie bawiłam się przednio. Bo sama mam w domu nastolatkę więc... Doskonale rozumiałam o czym mowi Lottie😊.

Informacje dodatkowe o Żenujące życie Lottie Brooks:

Kup książkę Żenujące życie Lottie Brooks

Sercowe rozkminy Lottie Brooks
Katie Kirby 0
Okładka ksiązki - Sercowe rozkminy Lottie Brooks

Witajcie w świecie Lottie Brooks – córki, siostry (jeśli to czytasz, Toby, to JUŻ NIE ŻYJESZ!), przyjaciółki i specjalistki od… żenady. W...

Lottie Brooks kontra wredne dziewczyny
Katie Kirby0
Okładka ksiązki - Lottie Brooks kontra wredne dziewczyny

Nigdy więcej nie wrócę do szkoły! Nasza (już chyba była) BFF Amber dołączyła do Gangu Wrednych Dziewczyn. One są absolutnie NAJGORSZE! Albo zachowują...

Opad
Opad