Okładka książki - Zepsute Miasto

🔥🔥 RECENZJA 🔥🔥

Autor: @mateusz.gostynski @gangsterskapisownia
Wydawnictwo: @wydawnictwo_pascal_books

Zepsute miasto

Tomasz Zabielski to człowiek, który ma na głowie kilka biznesów. Prowadzi też nielegalne interesy. Mężczyzna nie lubi angażować się w poważne związki, interesuje go tylko szybki, i przelotny seks. Książka jest debiutem autora.
Czy udanym? 🤔 Ocenicie sami, kiedy ją przeczytacie.

Książka jest przeznaczona, raczej dla starszych czytelników.
Ja osobiście sięgnęłam po nią, czystej ciekawości.
Pierwszy raz spotkałam się, z tym że erotyk napisał mężczyzna. Zazwyczaj to kobiety piszą, w takiej tematyce.
Na początku ciężko było mi, wczuć się, w tę historię. Jednak im dalej, tym troszkę lepiej. Mimo ciężkiego początku fabuła podobała mi się. Zawierała wszystko, to co lubię. Styl pisania autora jest prosty.

Gratuluję autorowi debiutu i życzę dalszych sukcesów.

Bardzo dziękuję wydawnictwu za egzemplarz ♥️.

Informacje dodatkowe o Zepsute Miasto:

Wydawnictwo: Pascal
Data wydania: 2021-07-28
Dodał/a opinię: Patka96x

Tagi: Zepsute Miasto

Zobacz opinie o książce Zepsute Miasto

Kup książkę Zepsute Miasto

Moralność moich czynów nie zawsze była zgodna z tym, czego oczekuje ogół. Byłem egoistą i narcyzem, który potrafi osiągnąć wyznaczony cel, nawet za cenę duszy. Nigdy nie poświęciłbym jednak swoich ludzi. Najważniejsza była lojalność.

Tego dnia miałem ochotę celebrować. Oddać samego siebie w ręce rozpusty. Poddać się wszechobecnemu zepsuciu. Złożyć ofiarę z samego siebie. Podobało mi się to i nie myślałem przestać.

Więcej cytatów z tej książki

Nie?słusznie skazany
Mateusz Gostyński0
Okładka ksiązki - Nie?słusznie skazany

Pełna erotyki opowieść o ryzykownym układzie, podwójnej grze i pikantnych fantazjach. Jorge García po dwudziestu latach odsiadki opuszcza więzienne mury...

Dzieci miasta. Fake
Mateusz Gostyński0
Okładka ksiązki - Dzieci miasta. Fake

Po ostatnich zdarzeniach Max przejmuje władzę nad miastem. Po raz kolejny bierze na siebie odpowiedzialność za bliskich i stara się wyciągnąć ich z tarapatów...