Okładka książki - Zhańbiona żona szejka patronujemy

Zhańbiona żona szejka

Kolejna wspaniała książka autorstwa Laili Shukri. Przeczytałam każdą jej książkę i jak zwykle nie zawiodłam się.

Autorka opisuje losy żony bogatego szejka, która czuję się bardzo samotna w tym związku.

Wraz z przyjaciółką udziela się charytatywnie dzięki czemu poznaje opuszczoną przez matkę dziewczynkę. Sama nie może mieć dzieci dlatego pokochała dziewczynkę i zapragnęła ją odwiedzać i nawiązać relację. To nie spodobało się jej mężowi, który zaczął jej ograniczać wyjścia z domu i coraz gorzej ją traktować.

Dalszych losów nie chcę zdradzać. Zachęcam do przeczytania książki bo naprawdę warto .

Ja przeczytałam ją jednym tchem dzięki granice.pl gdyż to udział w ich konkursie sprawił że stałam się jej posiadaczką:)

Informacje dodatkowe o Zhańbiona żona szejka:

Wydawnictwo: Prószyński i S-ka
Data wydania: 2023-11-21
Dodał/a opinię: Iza Jamioł

POLECANA RECENZJA

Zobacz opinie o książce Zhańbiona żona szejka

Kup książkę Zhańbiona żona szejka

Byłam kochanką arabskich szejków
Laila Shukri0
Okładka ksiązki - Byłam kochanką arabskich szejków

Wstrząsająca historia Polki, którą rozkochano, aby sprzedać... Opowieść jednej z tysiąca kobiet, która stała się żywym towarem. Laila Shukri dotarła...

Jestem żoną szejka
Laila Shukri0
Okładka ksiązki - Jestem żoną szejka

Poruszająca opowieść Polki, która poślubiła jednego z najbogatszych szejków. Laila Shukri przerywa milczenie i opowiada o swoim tajemniczym...