[Książka z prywatnej biblioteczki]
Piekielnie ciężko jest być na bieżąco ze wszystkimi nowościami wydawniczymi. Nie sposób przeczytać wszystkie, które akurat mają premierę. I w taki sposób tworzą się zaległości i stosy hańby.
Ja właśnie dziś dopiero zasiadłam do lektury drugiego tomu serii mafijnej od Joanny Balickiej.
Od samego początku zostałam wessana w wir wydarzeń. W wątki, które zaskakiwały i mąciły spokój. W wydarzenia, gdzie adrenalina krążyła w żyłach zamiast krwi.
Druga część była jeszcze bardziej emocjonalna i przejmująca. Emocje zmieniały się niczym w kalejdoskopie. Tym samym rozsypując moje serce w drobny mak.
Świat mafii został kolejny raz bardzo dobrze nakreślony. Nie zabrakło mroku, okrucieństwa, bezwzględności i bezduszności. A w tym wszystkim została misternie utkana historia miłosna, która nigdy nie powinna mieć miejsca. A jednak była i musiała się zmierzyć z wieloma przeciwnościami losu.
Świetna kontynuacja. Autorka zdecydowanie wie, jak poruszyć struny w sercu. Jak rozpędzić wyobraźnię czytelnika. To była bardzo dobra lektura. Pełna ognia i pasji. Wiary, że miłość i rodzina jest w stanie pokonać wszelkie zło. Zachęcam do czytania - z zachowaniem chronologii.
Polecam
Wydawnictwo: NieZwykłe
Data wydania: 2023-06-07
agnieszka_rowka
Spin-off dwóch dylogii „Reguły pożądania” i „Związani układem”! Ares Hogan, syn znanego prokuratora Jasona Hogana i cenionej mecenas...
Jedna z najbardziej wyczekiwanych serii Joanny Balickiej! W psychologii każde kłamstwo ma konkretny kolor. Czerwony oznacza kierowanie się chęcią zemsty...