Okładka książki - Zwykła głupia historia miłosna

Zwykła głupia historia miłosna

Tytuł tej książki wprost zachęca do czytania. Lubię takie zagrywki marketingowe 🤗A mam tu na myśli książkę Katelyn Doyle pod tytułem "Zwykła głupia historia miłosna" od wydawnictwa Luna. Seth do wzięty adwokat rozwodowy a prywatnie romantyk. Szuka miłości i pragnie założyć rodzinę. Dawno temu został zraniony i mimo zadry w sercu nadal wierzy w miłość. Uwielbia ludzi i każdy wolny czas spędza z bliskimi i przyjaciółmi. Molly natomiast uwielbia samotność. Nie wierzy w miłość, mimo iż zawodowo o niej pisze tworząc scenariusze komedii romantycznych. Ta dwójka ma swoją przeszłość która odżyje na szkolnym zjeździe absolwentów. Emocja ożywają ale czy mają szansę przetrwać? Czy to co ich kiedyś łączyło będzie silniejsze niż ból po rozstaniu? Czy mimo różnić dadzą sobie szansę? Jest to lekka, zabawna historia o miłości. Mamy tu cały wachlarz emocji, humoru ale i trudny temat jakim jest trauma, którą główna bohaterka wyniosła z domu i która zaważyła na jej przyszłości. Fabuła rozciąganięta jest na okres 5 lat, w których towarzyszymy bohaterom w lepszych i gorszych chwilach. Rozdziały opisane są z perspektywy każdego z nich, co pozwala lepiej poczuć ich emocje. Całość napisana bardzo przyjemnie, idealna wakacyjna historia.

Informacje dodatkowe o Zwykła głupia historia miłosna:

Wydawnictwo: Luna
Data wydania: 2024-07-03
Tytuł oryginału: Just Some Stupid Love Story
Dodał/a opinię: zainspirowanawku

Tagi: romans

Zobacz opinie o książce Zwykła głupia historia miłosna

Kup książkę Zwykła głupia historia miłosna