Okładka książki - 2027. Święci orędownicy pragnący naszego szczęścia, opiekujący się Tobą każdego dnia. Z domowymi receptami ziołowymi. (kalendarz tygodniowy  zdzierak)

Siódma edycja tradycyjnego tygodniowego kalendarza ,,Jedności" - cieszącego się uznaniem naszych Czytelników. Rok prezentujemy w nim w układzie: jeden tydzień na jednej stronie, a tam: - Imiona solenizantów oraz przypomnienia o ważnych świętach i wydarzeniach w ciągu roku - od Dnia Babci i Dziadka, przez Wielkanoc, po Sylwestra. - Na odwrocie każdej strony kalendarzowej przybliżamy postacie świętych patronów, prezentując skrócone ich życiorysy, modlitwy za ich przyczyną; wymieniając sprawy, w których orędują i wstawiają się za nami. - W rubrykach do notowania można z kolei zapisywać ważne sprawy, wydarzenia lub rocznice.

W publikacji znajdą Państwo ponadto skuteczne receptury ziołowe, m.in. św. Hildegardy - jako antidota na konkretne dolegliwości cielesne. Ten uniwersalny i pomocny kalendarz może być znakomitym prezentem, który ucieszy zwłaszcza każdą panią domu!

Informacje dodatkowe o 2027. Święci orędownicy pragnący naszego szczęścia, opiekujący się Tobą każdego dnia. Z domowymi receptami ziołowymi. (kalendarz tygodniowy zdzierak):

Wydawnictwo: Jedność
Data wydania: 2026-09-21
Kategoria: Poradniki
Liczba stron:

Tagi: Artykuły papiernicze Rodzina i zdrowie Poradniki praktyczne

Kup książkę 2027. Święci orędownicy pragnący naszego szczęścia, opiekujący się Tobą każdego dnia. Z domowymi receptami ziołowymi. (kalendarz tygodniowy zdzierak)

Agatha Christie. Herkules Poirot Morderstwo na polu golfowym
Okładka ksiązki - Agatha Christie. Herkules Poirot  Morderstwo na polu golfowym

Kolejna niezwykła komiksowa adaptacja powieści Królowej Kryminału - Agaty Christie. Herkules Poirot otrzymuje telegram od milionera Paula Renaulda, który...

Thorgal. Tom 6. Upadek Brek Zarith
Okładka ksiązki - Thorgal. Tom 6. Upadek Brek Zarith

Szósty tom popularnej serii fantasy o ostatnim potomku Ludu z Gwiazd, Thorgalu. Upadek Brek Zarith to dokończenie trzytomowej podserii, znanej z albumów...