Okładka książki - Bądź liderem! 2.0

Bądź liderem! 2.0

Zajmujesz stanowisko lidera, ale nikt za tobą nie podąża? Twoje decyzje są ignorowane, a zespół traci motywację?

Zyskaj wreszcie realny wpływ i zacznij przewodzić skutecznie.

W Bądź liderem 2.0 John C. Maxwell pokazuje, że prawdziwe przywództwo nie zależy od tytułu ani stanowiska - zależy od umiejętności wywierania wpływu i inspirowania ludzi.

W książce znajdziesz konkretne narzędzia i lekcje, które pomogą ci:

określić priorytety lidera, które realnie zmienią życie twoje i zespołu rozwijać charakter i postawę, dzięki którym ludzie będą cię szanować i za tobą podążać skutecznie rozwiązywać problemy i wprowadzać zmiany zamiast czekać na odpowiednie okoliczności budować wizję i motywować innych, aby pracowali z pasją, a nie tylko z obowiązku wzmacniać samodyscyplinę i rozwój osobisty, dzięki którym staniesz się bardziej skutecznym liderem każdego dnia.

To przewodnik dla każdego, kto chce stać się liderem, którego ludzie chcą naśladować, niezależnie od branży. Bo przywództwo to zdolność pozyskiwania zwolenników, a nie tytuł, stanowisko czy wiek.

Nie czekaj, aż hierarchia zrobi z ciebie lidera. Sam rozwijaj swoje przywództwo - już teraz.

Informacje dodatkowe o Bądź liderem! 2.0:

Wydawnictwo: MT Biznes
Data wydania: 2026-06-05
Kategoria: Poradniki
Tytuł oryginału: Developing the Leader Within You 2.0

Tagi: Przywództwo i motywacja w zarządzaniu

Kup książkę Bądź liderem! 2.0

John C. Maxwell0
Okładka ksiązki - Wszyscy się komunikują niewielu potrafi się porozumieć. Sekrety technik komunikacji ludzi sukcesu

TYLKO JEDNA BARIERA STOI MIĘDZY TOBĄ, A SUKCESEM. Nie jest nią doświadczenie. Nie jest nią talent. Czy kiedykolwiek zastanawiałeś się, dlaczego...

Przywództwo. Złote zasady. Czego nauczyło mnie życie lidera
John C. Maxwell0
Okładka ksiązki - Przywództwo. Złote zasady. Czego nauczyło mnie życie lidera

o    Ludzie porzucają ludzi, a nie firmy o    Wsparcie możesz wypożyczać, lecz nigdy go nie dawaj o    Gdy...