Okładka książki - Behind smile

Behind smile

Za uśmiechem często kryje się coś więcej niż tylko radość…

Marie, młoda Ukrainka, przybywa do Paryża z walizką pełną marzeń. Stolica miłości wita ją blaskiem świateł, zapachem kawy i obietnicą spełnienia. Im dłużej Marie spaceruje nad Sekwaną, tym wyraźniej dostrzega nie tylko piękno miasta, ale i jego cienie – a wraz z nimi swoje własne rany, wątpliwości i zagubienie.

Na jej drodze pojawiają się mężczyźni – pełni uroku, ale też tajemnic i wewnętrznych sprzeczności. Uwięziona między pożądaniem a samotnością – zaczyna dostrzegać, że to nie oni są źródłem jej cierpienia, ale niewypowiedziane potrzeby i niezagojone rany z przeszłości.

"Behind Smile” to poruszająca opowieść o kobiecie, która musi pogubić się jeszcze raz, by odnaleźć siebie naprawdę. O toksycznych schematach, które karmimy w imię miłości. O przebudzeniu, które przychodzi, gdy odważymy się spojrzeć prawdzie w oczy.

Czy Marie zdoła odciąć się od tego, co ją niszczy? Czy wystarczy jej odwagi, by wybrać siebie?

Informacje dodatkowe o Behind smile :

Wydawnictwo: selfpublishing
Data wydania: 2025-05-23

Kup książkę Behind smile

Behind smile - opinie o książce

Moja ocena: 8/10 🌟

Za pięknym uśmiechem często kryje się coś więcej niż widać na pierwszy rzut oka… 💔✨

Ta książka to emocjonalna huśtawka – z jednej strony pełna czułości i nadziei, z drugiej – przepełniona bólem, tajemnicami i trudnymi wyborami. Katherine C. Tiara  udowadnia, że potrafi pisać o uczuciach w sposób prawdziwy i poruszający 🥺

Autorka z ogromną delikatnością pokazuje, jak łatwo można się zgubić, próbując być „idealnym” dla innych, i jak trudno nauczyć się żyć dla siebie. Bohaterowie są tak autentyczni, że chwilami miałam wrażenie, że znam ich osobiście.

Styl autorki  jest lekki, ale pełen emocji więc pochłania od pierwszych stron i nie pozwala oderwać się aż do końca ✍️ Każde zdanie trafia prosto w serce, a finał… zostawia z tysiącem myśli.

Jeśli lubicie książki, które łamią serce, a potem delikatnie je sklejają – „Behind Smile” jest dla Was 💫

📚 Gatunek: romans / dramat psychologiczny
💔 Motyw: pozory, trauma, odnajdywanie siebie
🕯 Idealna na: jesienny wieczór z herbatą i kocem

Czytajcie!

BRUNETTE BOOKS