Okładka książki - Big Ben - Pory roku, mięsiące i dni tygodnia. Angielski dla przedszkolaków

Big Ben - Pory roku, mięsiące i dni tygodnia. Angielski dla przedszkolaków

Big Ben to seria książeczek stanowiących doskonałą pomoc dla rodziców i nauczycieli przedszkolnych chcących zapoznać dzieci z podstawami języka angielskiego. Publikacja zawiera liczne zabawy, pobudza aktywność dzieci, które kolorując, rysując, wybierając i przylepiając naklejki, nie tylko uczą się języka obcego, ale również rozszerzają zdolności manualne, przygotowują się do nauki w klasie zerowej. Angielski z Big Benem to doskonała zabawa edukacyjna dla najmłodszych, wszechstronnie rozwijająca Twoje dziecko.

Informacje dodatkowe o Big Ben - Pory roku, mięsiące i dni tygodnia. Angielski dla przedszkolaków:

Wydawnictwo: Skrypt
Data wydania: b.d
Kategoria: Języki obce

Kup książkę Big Ben - Pory roku, mięsiące i dni tygodnia. Angielski dla przedszkolaków

Big Ben - Pory roku, mięsiące i dni tygodnia. Angielski dla przedszkolaków - opinie o książce

Szukając miłości
Magdalena Chrzanowska0
Okładka ksiązki - Szukając miłości

Miłość przychodzi do tych, którzy się jej nie boją. Kto by się spodziewał, że potrącenie rowerzystki może być początkiem pięknej miłosnej przygody...

Mój dzień. Angielski dla przedszkolaków
Magdalena Chrzanowska0
Okładka ksiązki - Mój dzień. Angielski dla przedszkolaków

Publikacja zawiera liczne zabawy, pobudza aktywność dzieci, które kolorując, rysując, wybierając i przylepiając naklejki, nie tylko uczą się języka obcego...

Opad
Opad