Okładka książki - Brać. Grisza

Brać. Grisza

Tom 1 cyklu Brać

W brutalnym świecie postsowieckiej mafii lat 90. lojalność ma wysoką cenę, a zdrady się nie wybacza. Trzej synowie sołncewskich awtoritetów – Kosłow, Paszczenko i Wasin – muszą sprawdzić, czy ich przysięga braterstwa przetrwa w cieniu władzy, zemsty i krwi.

Szyty, zdradzony przez własną rodzinę, powraca po latach jako człowiek o dwóch tożsamościach, gotowy do krwawej zemsty. Jego droga splata się z losami Rusłana Kutajewa, czeczeńskiego bojownika, który ma do wykonania ważne zadanie.

Tymczasem w Warszawie zakazana miłość nastoletniej Ani Pudliszewskiej staje się iskrą zapalną w mafijnej wojnie.

Witaj w świecie przemocy, wypaczonej miłości i wystawionej na próbę przyjaźni. W świecie, z którego nie ma wyjścia – bo worowski mir opuszcza się przez śmierć.

Informacje dodatkowe o Brać. Grisza:

Data wydania: 2026-03-11

Kup książkę Brać. Grisza

Heartbroken (Tom 1). Gdybyś się nie zjawiła. Heartbroken. Tom 1
Paulina Jurga0
Okładka ksiązki - Heartbroken (Tom 1). Gdybyś się nie zjawiła. Heartbroken. Tom 1

Każda chwila ma szczególne znaczenie, jeśli może być twoją ostatnią. Alex urodził się z nieuleczalną wadą serca, a osoby nią obciążone rzadko dożywają...

Czarne żagle. Żądza. Tom 2
Paulina Jurga0
Okładka ksiązki - Czarne żagle. Żądza. Tom 2

Druga część serii ,,Czarne żagle" Nazywam się Cruz Noir García. Niewiasty mnie uwielbiają, bo potrafię odgadnąć i spełnić ich najskrytsze pragnienia...