Okładka książki - Cassian

Cassian

Tom 2 cyklu Bracia Torrino

Ona pragnie być kochana, on będzie musiał się na nowo nauczyć miłości

Luna Martinelli nie miała łatwego życia. Niechciana przez własnych rodziców, myślała, że szczęście znajdzie w małżeństwie. Nie przeszkadzało jej to, że wybranek był od niej o wiele starszy ani że miał dorastających synów. Szybko się rozczarowała. Od męża nie otrzymała tego, czego tak bardzo potrzebowała - czekały ją zdrady i upokorzenia.

Cassian Torrino przedwcześnie owdowiał, a na kolejne, aranżowane małżeństwo zgodził się w chwili słabości. Za to wszystko potężny mafioso mści się na swojej drugiej żonie. Czy Lunie uda się odmienić serce Cassiana i w klanie Torrino ponownie zakwitnie miłość?

Czy rodzina przetrwa ujawnienie kłamstw, którymi Cassian latami karmił otoczenie?

Książka dla czytelników powyżej osiemnastego roku życia.

Informacje dodatkowe o Cassian:

Opinie o książce - Cassian

Avatar użytkownika - olilovesbooks2
olilovesbooks2
Przeczytane:2026-02-09, Ocena: 5, Przeczytałam, 52 książki 2026, Mam,
*współpraca reklamowa* Kolejna książka, której wyczekiwałam jak na szpilkach. W serii zakochałam się jeszcze gdy była na wattpadzie, dlatego teraz z ogromną niecierpliwością wyczekuję kolejnych tomów, mam nadzieję, że będę miała je wszystkie na swojej półce. Cassian to najstarszy z barci, z jednej strony to facet, którego nie da się lubić, ale ja jak zawsze na przekór wszystkim, tego pana lubię najbardziej. Intensywny romans z elementami spicy, intrygami i mafią w tle. Luna nigdy nie miała łatwego życia, więc jej jedyną nadzieją było wyjście za mąż i małżeńskie szczęście, na które chciała sobie zapracować. Jednak jej marzenie się nie spełniło. Mąż okazał się dużo starszy, miał nastoletnich synów, a co gorsza nie kochał jej, a jego zdrady dobijały ją jeszcze bardziej. Za namową przyjaciółki wzięła sprawy we własne ręce i zaszła w ciążę wiedząc, że jej mąż nie chce kolejnych dzieci. Małżonkowie stają naprzeciwko siebie, a Cassian musi zastanowić się co dalej, bo zarówno jego żona jak i bracia nie mają pojęcia o tajemnicy, którą skrywa od lat, i która wywróci ich życie do góry nogami. Cassian wbrew wszystkiemu i wszystkim został moim ulubieńcem. Choć oczywiście nie powiem, że był to przykładny facet, bo naprawdę nie raz miałam ochotę mocno go zdzielić po głowie czy nawet zastrzelić, ale mimo wszytko jakoś najmocniej zapisał się on w mojej głowie jak i w sercu, gdzie zajmuje szczególne miejsce. Cassian to pogubiony mężczyzna, ojciec
Christopher
Monika Kondas0
Okładka ksiązki - Christopher

...

Imperfect Love. Barwione brzegi
Monika Kondas0
Okładka ksiązki - Imperfect Love. Barwione brzegi

Rozczulająca, subtelna, chwytająca za serce... Madison kochała swoją pracę, ale to nie ona była dla niej najważniejsza. I choć świat modelingu rzadko...