Okładka książki - Chi chi love. 505 naklejek. Witaj w świecie Chi Chi Love. Chi chi love. 505 naklejek. Witaj w świecie Chi Chi Love

Chi Chi Love. 505 Naklejek to kolorowa książka z ulubionymi bohaterami. W środku maluch znajdzie aż 505 naklejek, a także dużą porcję zagadek, łamigłówek, labiryntów i kolorowanek. Każde dziecko może uczestniczyć przygodach uroczej Chi Chi i jej przyjaciół! Świetna zabawa gwarantowana!

Informacje dodatkowe o Chi chi love. 505 naklejek. Witaj w świecie Chi Chi Love. Chi chi love. 505 naklejek. Witaj w świecie Chi Chi Love:

Wydawnictwo: Media Service Zawada
Data wydania: 2025-05-23

Tagi: Książeczki obrazkowe dla dzieci Dzieci od ok. 3 lat

Kup książkę Chi chi love. 505 naklejek. Witaj w świecie Chi Chi Love. Chi chi love. 505 naklejek. Witaj w świecie Chi Chi Love

Nauka z komiksem. Era dinozaurów. Kres potęgi, czyli dinozaury kredy. Tom 3
Okładka ksiązki - Nauka z komiksem. Era dinozaurów. Kres potęgi, czyli dinozaury kredy. Tom 3

Tom trzeci ,,Ery dinozaurów" z serii ,,Nauka z komiksem" dla dzieci w wieku 8-12 lat. Zakres tematów został opracowany we współpracy z multidyscyplinarnym...

Batman Detective Comics Na zewnątrz, tom 8
Okładka ksiązki - Batman  Detective Comics  Na zewnątrz, tom 8

Kolejny tom serii Batman Detective Comics w ramach linii wydawniczej DC Odrodzenie. Najlepsza drużyna superbohaterów, jaka kiedykolwiek działała w Gotham...