Okładka książki - Dobra bajka o najlepszej mamie

Dobra bajka o najlepszej mamie

Ta książka to najlepszy prezent dla mamy-pokaż, jak bardzo ją kochasz!

,,Dobra bajka o najlepszej mamie" to pełna ciepła opowieść o niezwykłej więzi między mamą a jej dzieckiem. Historia została opowiedziana z perspektywy dziecka, co dodaje narracji autentyczności, a dzięki temu mali czytelnicy odnajdą w niej znane im emocje i doświadczenia.

Moja mama potrafi wszystko! Buduje wieże z klocków, zawsze ma w torebce to, czego potrzebuję, i wie, kiedy mnie przytulić, a kiedy pocieszyć. Codziennie troszczy się o mnie i mnie wspiera.

Miłość mamy wypełnia każdą stronę tej pięknej historii! To idealna pozycja do wspólnego czytania i rozmów o rodzinie, emocjach i bliskości. ,,Dobra bajka o najlepszej mamie" sprawdzi się także jako piękny prezent-z okazji Dnia Matki, urodzin czy świąt Bożego Narodzenia.

Informacje dodatkowe o Dobra bajka o najlepszej mamie:

Wydawnictwo: Illuminatio
Data wydania: 2026-04-22

Tagi: Publikacje dla najmłodszych książeczki obrazkowe i aktywizujące Dzieci od ok. 3 lat

Kup książkę Dobra bajka o najlepszej mamie

Dobra bajka o najlepszym tacie
Magda Malicka-Fitzpatrick0
Okładka ksiązki - Dobra bajka o najlepszym tacie

Ta książka to najlepszy prezent dla taty-pokaż, jak bardzo go kochasz! ,,Dobra bajka o najlepszym tacie" to pełna ciepła i emocji opowieść o wyjątkowej...

Dobra bajka o najlepszej babci
Magda Malicka-Fitzpatrick0
Okładka ksiązki - Dobra bajka o najlepszej babci

Najlepszy prezent dla babci! Pokaż, jak bardzo ją kochasz! Poszukujesz niepowtarzalnego podarunku na Dzień Babci? Sięgnij po książkę ,,Dobra bajka o...

Opad
Opad