Poradnik dla amatorów domowego wina
Zanim nakleimy etykietę na pierwszą butelkę samodzielnie wyprodukowanego wina, czeka nas długa i niezbyt łatwa droga. Znana autorka udziela cennych rad i zachęca do wypróbowania własnych sił, by potem napawać się niepowtarzalnym smakiem domowego wina.
Niezbędny sprzęt Odpowiednie surowce Przygotowanie moszczu, fermentacja, dojrzewanie i klarowanie wina Butelkowanie i przechowywanie Oryginalne receptury
Wydawnictwo: Świat Książki
Data wydania: 2014-08-28
Kategoria: Kuchnia
ISBN:
Liczba stron: 96
Dzisiejszy świat staje się coraz mniejsz... Granice straciły już swoje znaczenie, podróżowanie nie jest kosztownym luksusem, dzięki internetowi możemy...
Dzisiejsza kuchnia domowa ma wiele nowych smaków dzięki temu, że świat jest coraz dostępniejszy, a my więcej podróżujemy. W książce ponad 300 przepisów...
Chcę przeczytać,