Okładka książki - Dotykam i poznaję. Na wsi. Książeczka sensoryczna

Dotykam i poznaję. Na wsi. Książeczka sensoryczna

Co to jest galop? Dlaczego koń ma podkowy? Co to jest redyk? Czy cap to mąż kozy? Po co indykowi korale? W tej książce można dotknąć futerek wiejskich zwierząt, a także znaleźć wiele ciekawych informacji o nich. Zapraszamy na spotkanie z konikiem, owcą, świnią, indykiem i kozą. Stymuluj zmysły i wzbogacaj wiedzę dziecka! Dotykaj futerek i poznawaj zwierzęta!

Informacje dodatkowe o Dotykam i poznaję. Na wsi. Książeczka sensoryczna:

Wydawnictwo: Aksjomat
Data wydania: 2026-02-02

Tagi: Publikacje dla najmłodszych książeczki obrazkowe i aktywizujące Dzieci od narodzin do ok. 3 lat

Kup książkę Dotykam i poznaję. Na wsi. Książeczka sensoryczna

Kolędy dla dzieci. Słuchaj i śpiewaj
Anna Podgórska0
Okładka ksiązki - Kolędy dla dzieci. Słuchaj i śpiewaj

Siedem pięknych i popularnych kolęd znanych i śpiewanych od pokoleń - wzbogacają czas Bożego Narodzenia, są hołdem dla tradycji oraz zachęcają do wspólnego...

Anna Podgórska0
Okładka ksiązki - Uczę się pisać literki. Książka z rowkami. Wzory 3D. Zabawy grafomotoryczne, terapia ręki

Karty z wytłoczonymi rowkami do pisania liter to doskonała zabawa i sposób nauki. To również praktyczne narzędzie dla dzieci z problemami motorycznymi...