Okładka książki - Elf wszechmogący

Elf wszechmogący

Elf to pies, którego pokochała cała Polska. W każdym tomie swoich przygód pies wraz ze Swoimi natykają się w kryminalno-detektywistyczną zagadkę i otwierają śledztwo.

Tym razem na początku upragnionego urlopu nad morzem ktoś kradnie pensjonat, w którym Elf ze Swoimi mieli mieszkać. W kolejnym mieszka szemrane towarzystwo, a po okolicy plącze się szajka, która obrabowała muzeum bursztynu. Elf ze Swoimi natychmiast angażują się w tę sprawę.

Przeczytajcie o przezabawnym i mrożącym krew w żyłach urlopie Dużego, Młodego i Elfa, psa o gołębim sercu.

Informacje dodatkowe o Elf wszechmogący:

Wydawnictwo: Literatura
Data wydania: 2026-06-09
ISBN: 9788382084634

Tagi: Literatura sensacyjna i przygodowa dla dzieci i młodzieży Opowieści historyczne dla dzieci i młodzieży Dzieci od ok. 7 lat

Kup książkę Elf wszechmogący

Heca nie z tej ziemi
Marcin Pałasz0
Okładka ksiązki - Heca nie z tej ziemi

"- Ciężkie to? - spytał doktor i ujął Dumpiego pod pachy, usiłując go podnieść. - Ojej... Co to...?! Ratunku!!! Odskoczył przestraszony, wybałuszając...

Elf i dom strachów
Marcin Pałasz0
Okładka ksiązki - Elf i dom strachów

Duży i Młody pachną przygodą! Sprzęt do wykrywania duchów spakowany, walizka pogryziona - można jechać do Jasiennika! Jednak szybko okazuje się, że...