Encyklopedia polskiej sztuki kulinarnej

Ocena: 0 (0 głosów)
Książka jest napisana barwnym językiem, niezwykle obrazowo. Każdy z rozdziałów poprzedza wstęp wyjaśniający omawianą dziedzinę, zawierający informacje niezbędne w kuchni zarówno początkującej, jak i doświadczonej gospodyni. Prawdziwym rarytasem są rozdziały poświęcone nalewkom, grzybom i dziczyźnie.

Informacje dodatkowe o Encyklopedia polskiej sztuki kulinarnej:

Wydawnictwo: Rea
Data wydania: b.d
Kategoria: Kuchnia
ISBN: 83-7141-462-5
Liczba stron: 1064

więcej

Kup książkę Encyklopedia polskiej sztuki kulinarnej

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Encyklopedia polskiej sztuki kulinarnej - opinie o książce

Inne książki autora
Kuchnia pachnąca przyprawami
Szymanderska Hanna0
Okładka ksiązki - Kuchnia pachnąca przyprawami

Książka zawiera przepisy na dania z mięsa, ryb, drobiu i warzyw. Ponadto znajduje się w niej dokładny opis najczęściej używanych w Polsce ziół i przypraw...

Papatacze, bubliczki, moskole...
Szymanderska Hanna0
Okładka ksiązki - Papatacze, bubliczki, moskole...

Przewodnik kulinarny po potrawach z całego świata, które łączą osobliwe nazwy. Skąd się wzięły? Co oznaczają? Jak je przygotować? Wśród przekąsek, dań...

Zobacz wszystkie książki tego autora
Recenzje miesiąca
Upiór w moherze
Iwona Banach
Upiór w moherze
Jemiolec
Kajetan Szokalski
Jemiolec
Pożegnanie z ojczyzną
Renata Czarnecka ;
Pożegnanie z ojczyzną
Sprawa lorda Rosewortha
Małgorzata Starosta
Sprawa lorda Rosewortha
Szepty ciemności
Andrzej Pupin
Szepty ciemności
Gdzie słychać szepty
Kate Pearsall
Gdzie słychać szepty
Góralskie czary. Leksykon magii Podtatrza i Beskidów Zachodnich
Katarzyna Ceklarz; Urszula Janicka-Krzywda
Góralskie czary. Leksykon magii Podtatrza i Beskidów Zachodnich
Zróbmy sobie szkołę
Mikołaj Marcela
Zróbmy sobie szkołę
Siemowit Zagubiony
Robert F. Barkowski ;
Siemowit Zagubiony
Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy