Free. Słodkości bez glutenu, mleka, jajek, cukru

Wydawnictwo: Jedność
Data wydania: 2017-10-06
Kategoria: Kuchnia
ISBN: 978-83-7971-800-9
Liczba stron: 192
Tłumaczenie: Krystyna Kozak

Ocena: 0 (0 głosów)

Pyszne i zdrowe łakocie dla tych, którzy muszą unikać niektórych substancji, a także dla tych, którzy ciągle poszukują nowych smaków. Ponad 70 receptur na doskonałe ciasta i desery bez glutenu, mleka, jajek czy cukru. Dodatkowo zbiór porad, jak zastąpić „trudne” składniki w codziennych przepisach. Jeszcze nigdy słodkości „free” nie były tak smaczne!

Odbiorcy

- osoby, które muszą unikać glutenu, mleka, jajek czy cukru

- wszyscy, którzy uwielbiają słodkości

Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę

- zawiera ponad 70 przepisów na słodkie desery i ciasta

- oraz propozycje ich różnych wersji

- podana wiedza pozwala na wyeliminowanie ze składu przygotowywanych słodkości: glutenu, mleka, jajek czy cukru

- w poradniku znajduje się wiele pogłębionych zagadnień dotyczących między innymi możliwości zastąpienia w przepisach na słodycze problematycznych składników spożywczych

- pozwala prowadzić naturalną, prostą i bogatą w smaki kuchnię

- zawiera piękne, kolorowe fotografie gotowych łakoci

Kup książkę Free. Słodkości bez glutenu, mleka, jajek, cukru

Zobacz także

Opinie o książce - Free. Słodkości bez glutenu, mleka, jajek, cukru