Atlas grzybów i książka kucharska w jednym. W książce zamieszczono opisy kilkudziesięciu gatunków grzybów. W zwięzły i przystępny sposób przedstawiono najważniejsze informacje o grzybach oraz o tym, jak je zbierać.
Znajdziesz tutaj również najlepsze przepisy na pyszne dania z grzybami w roli głównej . Grzyby duszone i zapiekane, zupy, sosy i gulasze, mniej i bardziej pracochłonne potrawy- wszystkie przepisy opatrzono pięknymi zdjęciami.
Wydawnictwo: Buchmann
Data wydania: 2013-08-27
Kategoria: Encyklopedie, słowniki, leksykony
ISBN:
Liczba stron: 120
Słownik niemiecko-polski, polsko-niemiecki z rozmówkami jest jednym z serii słowników dwujęzycznych z rozmówkami. Słownik jest szczególnie polecany osobom...
Wielkość Krety i sposób życia mieszkających tu ludzi sprawiają, że przypomina ona bardziej państwo niż wyspę. Jej mieszkańcy są tak dumni ze swego...
Chcę przeczytać, Pozostale,