Okładka książki - Heterotopie obywatelstwa w dyskursach organizacji młodzieżowych. Ujęcie analityczno-krytyczne i porównawcze

Monografia wieloautorska spełnia wszystkie kryteria stojącego na wysokim poziomie, interdyscyplinarnego dzieła naukowego. Autorki reprezentują różnorodne dyscypliny naukowe: od pedagogiki i politologii poprzez prawo i filozofię do wschodoznawstwa i filologii. Zdecydowanie wzmacnia to konteksty analityczno-interpretacyjne podejmowanych w książce zagadnień. [...]

Informacje dodatkowe o Heterotopie obywatelstwa w dyskursach organizacji młodzieżowych. Ujęcie analityczno-krytyczne i porównawcze:

Wydawnictwo: Oficyna Wydawnicza Impuls
Data wydania: 2025-12-05

Tagi: Psychiatria Psycholog/pedagog szkolny filozofia Filozofia humanistyczna Materiały edukacyjne Dla dorosłych początkujących czytelników

Kup książkę Heterotopie obywatelstwa w dyskursach organizacji młodzieżowych. Ujęcie analityczno-krytyczne i porównawcze