Okładka książki - Historia św. Tarsycjusza. (seria: Wielcy Przyjaciele Jezusa)

Historia św. Tarsycjusza. (seria: Wielcy Przyjaciele Jezusa)

Wielcy Przyjaciele Jezusa to seria sympatycznych, pełnych radości książeczek przybliżających dzieciom sylwetki świętych - tych znanych i tych nieco mniej popularnych postaci z dziejów Kościoła.

Historia św. Tarsycjusza opowiada losy młodego, niezwykle dzielnego chrześcijanina, który żył w III w. n.e. i zginął śmiercią męczeńską, chroniąc Najświętszą Hostię. Święty Tarsycjusz jest wzorem wielkiej wiary i odwagi i z pewnością może stać się prawdziwym przyjacielem wszystkich dziewcząt i chłopców naszych czasów.

Informacje dodatkowe o Historia św. Tarsycjusza. (seria: Wielcy Przyjaciele Jezusa):

Wydawnictwo: Jedność
Data wydania: 2026-06-08
Tytuł oryginału: La storia di San Tarcisio (seria: Il grande amici di Gesu)

Tagi: Religie i wierzenia Chrześcijaństwo Nauczanie religii Proza (w tym literatura faktu) dla dzieci i młodzieży Opowieści religijne dla dzieci i młodzieży Publikacje o religiach i wierzeniach dla dzieci i młodzieży - chrześcijaństwo Dzieci od ok. 6 lat

Kup książkę Historia św. Tarsycjusza. (seria: Wielcy Przyjaciele Jezusa)

Wielcy przyjaciele Jezusa. Historia św. Joanny Beretty Molli
Antonella Pandini0
Okładka ksiązki - Wielcy przyjaciele Jezusa. Historia św. Joanny Beretty Molli

Wielcy przyjaciele Jezusa to seria sympatycznych, pełnych radości książeczek przybliżających dzieciom sylwetki świętych - tych znanych i tych mniej popularnych...

Historia św. Karola de Foucauld. (seria: Wielcy Przyjaciele Jezusa)
Antonella Pandini0
Okładka ksiązki - Historia św. Karola de Foucauld. (seria: Wielcy Przyjaciele Jezusa)

Opad
Opad