Okładka książki - Issak (#3). Issak 03

Issak (#3). Issak 03

Anno Domini 1620, czasy Świętego Cesarstwa Rzymskiego. Zaciekli wrogowie Isaku i Renzo, znani w Europie jako Issak i Lorenzo, stają naprzeciw siebie, co może doprowadzić do ostatecznej konfrontacji. Jednak na włosku wisi życie towarzysza głównego bohatera. Czy Issak gotów będzie go poświęcić w imię zemsty i aby odzyskać karabiny?

Komiks zdobył w 2019 roku Saito Takao Award, prestiżową nagrodę dla oryginalnych tytułów dla dorosłych odbiorców.

To kolejna historyczna epopeja, którą każdy fan ,,Sagi winlandzkiej" musi poznać!

Informacje dodatkowe o Issak (#3). Issak 03:

Wydawnictwo: HANAMI
Data wydania: 2025-03-27
Kategoria: Komiksy
Tytuł oryginału: 3

Tagi: Powieść graficzna (tradycja europejska) Manga - seinen Komiks i powieść graficzna - wspomnienia i literatura faktu Komiks i powieść graficzna - przygodowe i sensacyjne Komiks i powieść graficzna - historyczne

Kup książkę Issak (#3). Issak 03

Flex Mentallo. Człowiek Mięśniowej Tajemnicy
Okładka ksiązki - Flex Mentallo. Człowiek Mięśniowej Tajemnicy

Kolejne dzieło słynnego scenarzysty Granta Morrisona! ,,Flex Mentallo" to szalona i zakręcona, a jednocześnie logiczna i konsekwentnie poprowadzona opowieść...

Okładka ksiązki - Chronologia sztuki. Oś czasu kultury zachodniej od czasów prehistorycznych po współczesne

Chronologia sztuki przedstawia najważniejsze dzieła sztuki na Zachodzie w kontekście politycznym, ekonomicznym, literackim, naukowym i społecznym. Daje...