Okładka książki - Język angielski. Przygotuj się z nami do egzaminu 8-klasisty. Poziom A2/B1. Sprawdź znajomość słownictwa i gramatyki, czyli środków językowych. Wydanie II

,,Język angielski. Sprawdź znajomość słownictwa i gramatyki, czyli środków językowych" to książka z ćwiczeniami przeznaczona dla uczniów przygotowujących się do egzaminu na koniec szkoły podstawowej oraz tych wszystkich, którzy chcą poprawnie posługiwać się językiem angielskim na poziomie A2/B1.

Typy zadań w książce:

wybór wielokrotny, dobieranie, zadania z lukami, tłumaczenie fragmentów zdań, układanie fragmentów zdań.

Z tą książką dobrze przygotujesz się do egzaminy ósmoklasisty!

Informacje dodatkowe o Język angielski. Przygotuj się z nami do egzaminu 8-klasisty. Poziom A2/B1. Sprawdź znajomość słownictwa i gramatyki, czyli środków językowych. Wydanie II:

Wydawnictwo: Aksjomat
Data wydania: 2022-01-18
Kategoria: Edukacyjne

Kup książkę Język angielski. Przygotuj się z nami do egzaminu 8-klasisty. Poziom A2/B1. Sprawdź znajomość słownictwa i gramatyki, czyli środków językowych. Wydanie II

Okruszek poznaje leśne zwierzęta
Anna Wiśniewska0
Okładka ksiązki - Okruszek poznaje leśne zwierzęta

Czy już mnie znasz? Mam na imię Okruszek. Choć jestem jeszcze malutkim misiem, chcę poznać cały świat! Dziś wyruszam do wielkiego lasu! Kolorowe ilustracje przedstawiające...

Morskie zwierzęta. Kolorowanki-rymowanki
Anna Wiśniewska0
Okładka ksiązki - Morskie zwierzęta. Kolorowanki-rymowanki

Seria trzech książeczek edukacyjnych z kolorowankami i zadaniami dla dzieci w wieku 4-6 lat. W tym tytule dzieci spotkają zabawne morskie zwierzątka oraz...