Okładka książki - Już czytam sam. Królewna Śnieżka. Duże litery i podział na sylaby

Już czytam sam. Królewna Śnieżka. Duże litery i podział na sylaby

Książka do pierwszych samodzielnych prób w czytaniu - znana treść bajki o Królewnie Śnieżce oraz krótki, pisany dużymi literami i podzielony na sylaby tekst zachęcą dzieci do czytania. Zabawne, wykonane z pazurem ilustracje są dodatkową atrakcją książki. Polecamy do nauki czytania!

Informacje dodatkowe o Już czytam sam. Królewna Śnieżka. Duże litery i podział na sylaby:

Wydawnictwo: Aksjomat
Data wydania: 2020-09-30

Tagi: bóg

Kup książkę Już czytam sam. Królewna Śnieżka. Duże litery i podział na sylaby

Już czytam sam. Królewna Śnieżka. Duże litery i podział na sylaby - opinie o książce

Miała baba koguta. Piosenki dla maluszka. Słuchaj i śpiewaj
Anna Podgórska0
Okładka ksiązki - Miała baba koguta. Piosenki dla maluszka. Słuchaj i śpiewaj

Słuchaj i śpiewaj razem z nami! W książce znajduje się siedem lubianych i popularnych piosenek przekazywanych z pokolenia na pokolenie. Kolorowe ilustracje...

Anna Podgórska0
Okładka ksiązki - Wśród nocnej ciszy i inne kolędy dla dzieci. Sam zagraj i zaśpiewaj kolędy. Książka z pianinkiem

Siedem popularnych, znanych od pokoleń najpiękniejszych polskich kolęd, siedem uproszczonych zapisów nutowych oraz pianinko, na którym dziecko może zagrać...