Kebab w Polsce to najpopularniejszy rodzaj tak zwanego fast-foodu - co najmniej jedna trzecia wszystkich restauracji w Polsce oferuje potrawy kebabopodobne. Jak wygląda świat polskiego kebaba? Krystian Nowak pojechał w Polskę się tego dowiedzieć. Bardzo smaczny reportaż nie tylko dla fanów ciętego mięsa w cienkiej picie.
Książka zilustrowana została zdjęciami Jakuba Szafrańskiego.
Wydawnictwo: Krytyka polityczna
Data wydania: 2020-06-26
Kategoria: Biografie, wspomnienia, listy
ISBN:
Liczba stron: 192
W drodze do szkoły, potrącony na pasach przez pijanego kierowcę, ginie mały Tomek. Sprawa z pozoru wydaje się prosta... Na miejscu wypadku, we wraku samochodu...
Krystek jest prężnym copywriterem, który trzaska masę ambitnych prodżektów. Tak można by go opisać na Fejsie. Jednak tak naprawdę Krystian...
Chcę przeczytać,