Okładka książki - Klasyczne baśnie Disneya. Zakochany kundel

Klasyczne baśnie Disneya. Zakochany kundel

Komiksowa adaptacja wspaniałego filmu kinowego ,,Zakochany kundel", który pokochali widzowie w każdym wieku! Kolejny tom kolekcji klasycznych baśni Disneya, w której znajdują się takie tytuły jak ,,Król Lew" czy ,,Mulan".

Los psa bywa ciężki... Narodziny dziecka właścicieli często wywracają życie czworonogów do góry nogami! Boleśnie przekonuje się o tym urocza cocker spanielka o imieniu Lady, która jeszcze niedawno była oczkiem w głowie swoich opiekunów, a dziś musi spać w budzie, nosić kaganiec i drzeć koty z parą złośliwych... kotów. Na szczęście pewnego dnia spotyka uroczego kundla - Trampa. W trakcie ich wspólnej przygody Lady zasmakuje uroków beztroskiego życia, a Tramp odkryje, co to znaczy być ,,wiernym jak pies".

Komiks ten to poruszająca opowieść o sile miłości, przyjaźni i walce dobra ze złem.

Informacje dodatkowe o Klasyczne baśnie Disneya. Zakochany kundel:

Wydawnictwo: Egmont
Data wydania: 2026-03-04
Kategoria: Komiksy
Tytuł oryginału: Disney Classic Graphic Novel: Lady and the Tramp

Tagi: Komiks i powieść graficzna - adaptacje filmów i programów telewizyjnych

Kup książkę Klasyczne baśnie Disneya. Zakochany kundel

Internacjonalizacja polskich przedsiębiorstw. Historie opowiedziane z pasją
Okładka ksiązki - Internacjonalizacja polskich przedsiębiorstw. Historie opowiedziane z pasją

Globalizacja świata dotyka nas w każdym wymiarze naszego życia. Tym, co umyka często uwadze, jest fakt, że globalizacja jest produktem działania istotnej...

Niemiecki dla dzieci 100 pierwszych słówek Książeczka + Karty obrazkowe
Okładka ksiązki - Niemiecki dla dzieci 100 pierwszych słówek Książeczka + Karty obrazkowe

Niemiecki dla dzieci 100 pierwszych słówek to wyjątkowy zestaw dla młodszych dzieci przeznaczony do nauki języka niemieckiego w domu, w przedszkolu i...

Opad
Opad