Nadaj własne barwy historiom opowiadanym przez karty tarota! Pokoloruj magiczne ilustracje z najpopularniejszej talii tarota na świecie. Spędź przyjemnie wolne chwile, puść wodze fantazji i pomaluj 78 obrazów pełnych mistycyzmu, magii i głębokiej symboliki.
Tarot Rider-Waite-Smith to najczęściej wybierana i najbardziej znana talia. Po raz pierwszy została wydana w 1909 roku, a ukryte na jej kartach symbole i archetypy pozostają aktualne do dziś. Nie musisz być tarocistą ani wróżką - kolorowanki zapewnią długie godziny relaksu, zarówno osobom zainteresowanym ezoteryką, jak i tym poszukującym rozrywki.
Wydawnictwo: Illuminatio
Data wydania: 2025-10-15
Kategoria: Poradniki
Drugi album bestsellerowej serii o słynnych niebieskich skrzatach! Tom zawiera dwie opowieści: ,,Smerf Naczelnik" i ,,Smerfosymfonia". Ze Smerfami tak...
Świat ,,Strażników" zderza się z uniwersum DC w ,,Zegarze zagłady" autorstwa Geoffa Johnsa i Gary'ego Franka, cenionego przez krytyków duetu, który ma...
Przeczytane:2025-10-26, Ocena: 6, Przeczytałem, Mam,
Jeśli szukasz magicznego sposobu na połączenie relaksu z nauką tarota to ta kolorowanka jest właśnie dla Ciebie!
Kolorując każdy szczegół arkanów, nie tylko się odprężasz, ale przede wszystkim zapamiętujesz symbole! To znacznie lepsze niż bierne przeglądanie kart. Twoja własna paleta barw nadaje im osobisty charakter. Rysunki są dokładnymi odwzorowaniami klasycznych kart Ridera-Waite'a-Smitha. To świetny materiał edukacyjny dla początkujących tarocistów. Kolorowanie to czysta forma art-terapii. Pozwala się wyciszyć, skupić na "tu i teraz" i odciągnąć od natrętnych myśli. Książka często zawiera krótkie opisy kart, co pomaga zrozumieć ich znaczenie podczas twórczej pracy.
⚠️Ewentualne wyzwanie.
Papier ma znaczenie, a jakość papieru bywa różna. Jeśli zamierzasz używać markerów, warto sprawdzić, czy nie przebijają. Dla długopisów i kredek jest to idealna kolorowanka! ✏️
"TAROT Rider Waite Smith Kolorowanka"to genialne połączenie hobby i rozwoju duchowego. To nie jest zwykła kolorowanka to podróż w głąb symboli, która angażuje umysł, duszę i kreatywność. Gorąco polecam każdemu, kto chce wejść w świat tarota w niebanalny sposób! 🥰🔮
Idealna dla: początkujących w tarocie, miłośników kolorowanek dla dorosłych, osób szukających kreatywnej formy medytacji❤️
Polecam!
BRUNETTE BOOKS