Okładka książki - Kolorowanka Tarot Rider-Waite

Kolorowanka Tarot Rider-Waite

Jeśli szukasz magicznego sposobu na połączenie relaksu z nauką tarota to  ta kolorowanka jest właśnie dla Ciebie!

Kolorując każdy szczegół arkanów, nie tylko się odprężasz, ale przede wszystkim zapamiętujesz symbole! To znacznie lepsze niż bierne przeglądanie kart. Twoja własna paleta barw nadaje im osobisty charakter.  Rysunki są dokładnymi odwzorowaniami klasycznych kart Ridera-Waite'a-Smitha. To świetny materiał edukacyjny dla początkujących tarocistów.  Kolorowanie to czysta forma art-terapii. Pozwala się wyciszyć, skupić na "tu i teraz" i odciągnąć od natrętnych myśli.  Książka często zawiera krótkie opisy kart, co pomaga zrozumieć ich znaczenie podczas twórczej pracy.

⚠️Ewentualne wyzwanie.
Papier ma znaczenie, a jakość papieru bywa różna. Jeśli zamierzasz używać markerów, warto sprawdzić, czy nie przebijają. Dla długopisów i kredek jest to  idealna  kolorowanka! ✏️

"TAROT Rider Waite Smith Kolorowanka"to genialne połączenie hobby i rozwoju duchowego. To nie jest zwykła kolorowanka to podróż w głąb symboli, która angażuje umysł, duszę i kreatywność. Gorąco polecam każdemu, kto chce wejść w świat tarota w niebanalny sposób! 🥰🔮

Idealna dla: początkujących w tarocie, miłośników kolorowanek dla dorosłych, osób szukających kreatywnej formy medytacji❤️

Polecam!

Zobacz opinie o książce Kolorowanka Tarot Rider-Waite

Kup książkę Kolorowanka Tarot Rider-Waite

2-latek rysuje. Zwierzątka
Okładka ksiązki - 2-latek rysuje. Zwierzątka

Zwierzątka  Polecamy tę książkę rodzicom, którzy dbają o harmonijny rozwój swoich pociech. A także dzieciom, które dopiero oswajają się z czynnością...

Okładka ksiązki - Kontakty językowe. Księga jubileuszowa ofiarowana Profesor Elżbiecie Mańczak-Wohlfeld z okazji 70. urodzin

Księga jest jednym z dwóch tomów jubileuszowych ofiarowanych Pani Profesor Elżbiecie Mańczak-Wohlfeld z okazji jej siedemdziesiątych urodzin. Pani...