Okładka książki - Kolorowe literki i cyferki

Kolorowe literki i cyferki

,,Kolorowe literki i cyferki" to propozycja efektywnej nauki, której podstawy to zabawa i dziecięce zainteresowania.

Materiał w książce podzielono na dwie części: pierwsza oswaja z literami, druga zachęca do liczenia i poznawania cyfr.

Wśród wielu zadań w książce ,,Kolorowe literki i cyferki" znalazły się kolorowanki, krzyżówki, labirynty, a także ćwiczenia rozwijające spostrzegawczość i proste zadania rachunkowe.

Z tą książką dziecko z łatwością uczy się prowadzić ołówek po śladzie oraz odwzorowuje litery i cyfry.

Dołączone do książki naklejki uatrakcyjniają rozwiązywanie zadań.

,,Kolorowe literki i cyferki" polecamy dzieciom na dobry początek.

Informacje dodatkowe o Kolorowe literki i cyferki:

Wydawnictwo: Aksjomat
Data wydania: 2025-05-20

Tagi: Publikacje dla najmłodszych książeczki obrazkowe i aktywizujące Dzieci od ok. 5 lat

Kup książkę Kolorowe literki i cyferki

Kolorowa kaligrafia 6-7lat
Agnieszka Bator0
Okładka ksiązki - Kolorowa kaligrafia 6-7lat

Jak nauczyć dziecko płynnie i estetycznie pisać? Jako skuteczne narzędzie ułatwiające opanowanie umiejętności pisania polecamy ,,Kolorową kaligrafię"....

Cyferki przedszkolaka z pisakiem. Piszę, liczę i zmazuję. Wydanie specjalne
Agnieszka Bator0
Okładka ksiązki - Cyferki przedszkolaka z pisakiem. Piszę, liczę i zmazuję. Wydanie specjalne

,,Cyferki przedszkolaka z pisakiem" polecamy do nauki i zabawy! Dołączony pisak i specjalny papier umożliwiają wielokrotne pisanie i zmazywanie. Zróżnicowane...