Nasza pięknie opracowana książka kucharska zawiera przepisy na wiele wspaniałych wegetariańskich dań - zarówno tradycyjnych, jak i nowoczesnych - pochodzących z całego świata, między innymi z Azji, regionu śródziemnomorskiego oraz z Bliskiego Wschodu.
Przepisy przejrzyście zestawiono w grupach tematycznych, opisano krok po kroku i zilustrowano, dzięki czemu nie sprawiają trudności nawet początkującym amatorom gotowania.
Każdej potrawie przypisano stopień trudności, czas przygotowania i gotowania oraz wartości odżywcze i kaloryczne, a uzupełnieniem przepisów są praktyczne rady kucharza i warianty dań.
Wydawnictwo: OLESIEJUK
Data wydania: 2013 (data przybliżona)
Kategoria: Kuchnia
ISBN:
Liczba stron: 384
Język oryginału: polski
Trzecie wydanie, w stosunku do poprzednich wydań, zostało uaktualnione i dostosowane do wymagań znowelizowanej ustawy o rachunkowości, a także do wydanych...
Album ten powstał według całkowicie nowej koncepcji, obejmuje regiony i miasta Niemiec, przedstawiając je na niemal 1000 barwnych fotografii. W części...