Potrawy kuchni w³oskiej zdobywaj± w Polsce coraz wiêksze grono entuzjastów. Dlatego przygotowali¶my dla mi³o¶ników kuchni ¶ródziemnomorskiej najbardziej oryginalne receptury rodem prosto ze s³onecznej Italii. Ich autor - rodowity W³och Giancarlo Russo, znany ju¿ Polakom z licznych programów telewizyjnych i ró¿norodnych imprez kulinarnych - tym razem zdradza tajniki swych sukcesów. Wszyscy chêtni mog± siê nauczyæ, w jaki sposób profesjonalnie sporz±dziæ carpaccio z prawdziwków, ragoìt boloñskie czy s³ynne tiramisu.
Informacje dodatkowe o Kuchnia w³oska bez granic:
Wydawnictwo: Prószyñski i S-ka
Data wydania: b.d
Kategoria: Inne
ISBN:
83-7469-323-1
Liczba stron: 88
Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Chcê przeczytaæ,