Okładka książki - L.O.L. Surprise! Poznaj przyjaciół. Wyższy poziom koloru!. L.O.L. Surprise! Poznaj przyjaciół. Wyższy poziom koloru!

Książka L.O.L. Surprise! Poznaj Przyjaciół to nie tylko wspaniała rozrywka, ale także trening spostrzegawczości, sprawności manualnej i koncentracji uwagi. W środku aż 64 strony fantastycznej zabawy z ulubionymi bohaterami. Każda fanka uroczych laleczek L.O.L. Surprise! znajdzie coś dla siebie. Do publikacji są też dołączone: ołówek, 4 kredki i 5 gumek do ścierania!

Informacje dodatkowe o L.O.L. Surprise! Poznaj przyjaciół. Wyższy poziom koloru!. L.O.L. Surprise! Poznaj przyjaciół. Wyższy poziom koloru!:

Wydawnictwo: Media Service Zawada
Data wydania: 2026-02-13

Tagi: Książki interaktywne oraz książki aktywizujące Dzieci od ok. 3 lat

Kup książkę L.O.L. Surprise! Poznaj przyjaciół. Wyższy poziom koloru!. L.O.L. Surprise! Poznaj przyjaciół. Wyższy poziom koloru!

Mały reniferku, co tam widzisz?
Okładka ksiązki - Mały reniferku, co tam widzisz?

,,Co tam widzisz?" to seria książeczek sensorycznych z dużymi oczami z ruchomym elementem w środku. Zabawnym ilustracjom o żywych kolorach towarzyszą dowcipne...

Czwórka z Baker Street. Czarne Muzeum. Tom 10
Okładka ksiązki - Czwórka z Baker Street. Czarne Muzeum. Tom 10

Londyn, rok 1895. Dla partyzantów z Baker Street nadeszły ciężkie czasy. Kiedy stawką jest życie najmłodszego z rekrutów, brawura bierze górę nad rozsądkiem...