24 łamigłówki. Tylko dzieci to ogarną!
Tata Oli musi wykonać mnóstwo zabawnych, trudnych i szalonych zadań - a TY musisz mu pomóc!
Znajdź swój najostrzejszy ołówek i najbarwniejsze kredki i zacznij rozwiązywać odjechane zadania. Zmierz się z rebusami, poznaj nazwy ulubionych zespołów taty Oli, odszukaj ukryte elementy na obrazkach. Powodzenia - będzie przezabawnie!
Tego jeszcze nie było: propozycja dla całej rodziny na szaloną zabawę z tatą Oli. Chcesz spędzić czas ze swoimi dziećmi aktywnie i wesoło? Ta książka sprawi, że ani przez chwilę nie będziecie się nudzić!
Zabawa aktywność radość
Tego jeszcze nie było: propozycja dla całej rodziny na aktywne spędzenie czasu i szaloną zabawę z tatą Oli.
Data wydania: 2026-01-14
Tytuł oryginału: Sallys far drukner i opgaver
W przedszkolu Edka pojawiła się nowa dziewczynka - Marta. Edek strasznie ją lubi i bardzo chciałby się z nią zakumplować. Tylko jak to zrobić? Może tata...
Zbliża się Halloween. Ola wcale się z tego nie cieszy, ponieważ tata wybiera się do jej szkoły na halloweenową zabawę. A za każdym razem, gdy tata zjawia...
Ocena: 6, Chcę przeczytać,
,,Łamigłówki taty Oli" to zbiór krzyżówek, labiryntów, wykreślanek i rebusów. Każda z tych łamigłówek jest angażująca i rozwijająca koncentracji czy spostrzegawczość. Są tutaj również zadania, które wspomagają motorykę małą.
Nie zabraknie również charakterystycznego dla serii ,,Tata Oli" humoru. Dzieci będą musiały po plątaninie nitek sprawdzić gdzie Edek sika.
Książeczka posiada również ilustracje pochodzące z tej serii, które zawsze nas rozbawiały.
Łamigłówki to nie tylko świetna zabawa, ale również narządzenie wspierające rozwój dziecka.
Rozwijają
. Logiczne myślenie,
. Planowanie kolejnych kroków,
. Cierpliwość,
. Poszerzają słownictwo oraz ćwiczą pisownię,
Czas spędzony z łamigłówkami Taty Oli czy samodzielności i wiary w siebie. Pomaga walczyć z frustracją.
Książeczka pokazuje, ze nauka może być przyjemna. Bez presji czasu, a za to zabawna.
Jeśli i Wasze dzieci kochają serię ,,Tata Oli" to koniecznie podarujcie im ,,Łamigłówki Taty Oli" . Zapewniam, że czas spędzony z tymi łamigłówkami da dużo radości.