Okładka książki - Lubię Dinozaury (#1). Lubię Dinozaury. Dodaj Kolorów. Oko w oko z dinozaurem

Lubię Dinozaury (#1). Lubię Dinozaury. Dodaj Kolorów. Oko w oko z dinozaurem

"Dodaj Kolorów" to zachęcająca do wspólnej zabawy kolorowanka. W środku 24 strony ze zróżnicowanymi obrazkami do pomalowania. Publikacja wspiera rozwój motoryki małej, a kolorowanie ćwiczy cierpliwość - wymaga skupienia i czasu. Może również zredukować stres i poprawiać samopoczucie.

Prehistoryczna podróż z dinozaurami! Wystarczą kredki, aby dodać barw niezwykłym stworzeniom, które miliony lat temu zamieszkiwały Ziemię. Można ożywić T-Rexa, triceratopsa i wiele innych fascynujących gatunków!

Informacje dodatkowe o Lubię Dinozaury (#1). Lubię Dinozaury. Dodaj Kolorów. Oko w oko z dinozaurem:

Wydawnictwo: Media Service Zawada
Data wydania: 2026-07-02

Tagi: Publikacje dla najmłodszych książeczki obrazkowe i aktywizujące Książeczki obrazkowe dla dzieci Dzieci od ok. 3 lat

Kup książkę Lubię Dinozaury (#1). Lubię Dinozaury. Dodaj Kolorów. Oko w oko z dinozaurem

Warszawa (Slow travel)
Okładka ksiązki - Warszawa (Slow travel)

Zwolnij, żeby zobaczyć Warszawę Subiektywny przewodnik w zwolnionym tempie po ważnych i mniej znanych atrakcjach Warszawy. Kiedyś wydawała mi się...

Zabawy ortograficzne. Zeszyt 1
Okładka ksiązki - Zabawy ortograficzne. Zeszyt 1

Ucz się ortografii na wesoło! Poznaj zasady użycia ó, u, rz, ż, h, ch. Naklejaj naklejki i pisz poprawnie: hamak, dach, burza, róża, grzechotka... Szkoła...