Okładka książki - Luz. I tak nie będę idealna

Luz. I tak nie będę idealna

Inne wydania:

NOWE WYDANIE BESTSELLEROWEGO PORADNIKA

,,Robię wszystko, co mogę... a i tak czuję, że to za mało".

To nie zdanie z pamiętnika wątpiącej w siebie nastolatki (choć i tam mogłoby się znaleźć). To myśl, która zaskakująco często pojawia się w głowach kobiet mądrych, skutecznych, odpowiedzialnych. Z zewnątrz wyglądają na pewne siebie. A jednak - głęboko czują, że wciąż są nie dość.

,,Luz. I tak nie będę idealna" to książka o tym właśnie nie dość. O przekonaniu, że trzeba nieustannie spełniać czyjeś standardy, zasługiwać na uznanie, kontrolować każdą emocję.

O tym, co sprawia, że kobiety piękne, mądre i dobre tak często mają wrażenie, że nie wystarczają.

Autorka - z doświadczeniem i szczerością - pokazuje, skąd się biorą te głosy w głowie. Pomaga zrozumieć, że to nie Ty jesteś problemem, tylko to, co kiedyś wzięłaś za prawdę.

Nie serwuje złotych myśli, nie zachęca do ,,pokochania siebie" w trzy dni. Daje nadzieję. I wskazuje konkretną, możliwą do przejścia drogę zmiany.

Pierwsze wydanie Luzu... znalazło się błyskawicznie na liście bestsellerów, a co ważniejsze - wywołało lawinę reakcji czytelniczek. To ten odzew stał się punktem zwrotnym w życiu zawodowym autorki. Od tego czasu większość jej działań koncentruje się na wzmacnianiu poczucia własnej wartości, pomaganiu w wychodzeniu z kryzysów i budowaniu psychologicznych fundamentów.

Na kanwie tej książki powstał kurs ,,Kobieta Wysokowartościowa" - pogłębiony, bestsellerowy program pracy nad wzmocnieniem poczucia własnej wartości i ograniczającymi przekonaniami, który pomógł setkom kobiet.

Kurs dostępny na platformie:

jak zamienić MUSZĘ na CHCĘ

Avatar użytkownika - Karolina87
Karolina87
Przeczytane:2017-07-25, Ocena: 5, Przeczytałam,
Nikt nie jest idealny, ale każdy jest wyjątkowy i zasługuje na to co najlepsze. Jeśli tego nie dostajemy od innych dajmy to sobie sami. Książka, która sprawia, że chce się ruszyć w drogę życia z pewnością, ufnością i dumą z bycia - z życia. :)
Avatar użytkownika - kasiapab1973
Przeczytane:2018-03-16, Ocena: 4, Przeczytałam,
Luz. I tak nie będę idealna
Tatiana Mindewicz-Puacz0
Okładka ksiązki - Luz. I tak nie będę idealna

Przestań robić to, co musisz lub powinnaś. Zacznij robić rzeczy, które chcesz robić lub które wybierasz. Skończ z wieczną frustracją, która...

EmPower Bank. 10 kroków, które dają moc
Tatiana Mindewicz-Puacz0
Okładka ksiązki - EmPower Bank. 10 kroków, które dają moc

Nie jest prostą sprawą ,,dobrze o sobie myśleć", zwłaszcza jeśli dotychczas nie robiliśmy tego zbyt często. Nie rodzimy się z taką umiejętnością, nie...