Magiczny domek na drzewie. Słońce zachodzi w mieście duchów

Numer jeden listy bestsellerów „New York Timesa” – „Magiczny domek na drzewie” to przygodowo-edukacyjna seria dla początkujących czytelników. Od 25 lat dzieci na całym świecie podróżują w czasie i przestrzeni z Anią i Jackiem.

Czy to miasteczko jest nawiedzone? Tak właśnie przypuszczają Jacek i Ania, kiedy magiczny domek na drzewie przenosi ich na Dziki Zachód. W tej przygodzie czekają na nich dzikie mustangi, złodzieje koni i oczywiście kowboje! A co z duchami? Czy spotkanie z nimi nie będzie zbyt przerażające?
Ponad 130 milionów sprzedanych egzemplarzy na całym świecie!

W serii „Magiczny domek na drzewie” ukazały się: „Dinozaury przed zmrokiem”, „Rycerz o świcie”, „Mumie o poranku”, „Popołudnie z piratami”, „Noc z wojownikami ninja”, „Popołudnie nad Amazonką”, „Epoka lodowcowa o zachodzie słońca”, „Księżyc o północy”, „Nurkowanie z delfinami”, „Słońce zachodzi w mieście duchów”.

W serii „Magiczny domek na drzewie. Tropiciele faktów” ukazały się: „Dinozaury”, „Rycerze i zamki”, „Mumie i piramidy”, „Piraci”, „Wojownicy ninja i samurajowie”, „Lasy deszczowe”.

Polecamy także: „Misje Merlina. Święta w Camelocie”.

Informacje dodatkowe o Magiczny domek na drzewie. Słońce zachodzi w mieście duchów:

Wydawnictwo: Mamania
Data wydania: 2018-03-07
ISBN: 978-83-65796-69-1
Tytuł oryginału: Magic Tree House. Ghost Town at Sundown
Tłumaczenie: Barbara Łukomska

Kup książkę Magiczny domek na drzewie. Słońce zachodzi w mieście duchów

Magiczny domek na drzewie. Słońce zachodzi w mieście duchów - opinie o książce

Magiczny domek na drzewie. Popołudnie nad Amazonką
Mary Pope Osborne0
Okładka ksiązki - Magiczny domek na drzewie. Popołudnie nad Amazonką

Zabójcze mrówki i atakujące nietoperze? Rozmaite paskudne stworzenia czyhają na Jacka i Anię, kiedy magiczny domek na drzewie przenosi ich do amazońskiej...

Magiczny domek na drzewie.Tornado na prerii
Mary Pope Osborne0
Okładka ksiązki - Magiczny domek na drzewie.Tornado na prerii

Ania i Jacek wciąż poszukują specjalnych tekstów do biblioteki Morgan. Trafiają do maleńkiej dziewiętnastowiecznej szkoły na prerii. Spotykają tam...

Złote góry
Klaudiusz Szymańczak