Okładka książki - Moje bajeczki o kadetach Ptasiej Akademii. Top Wing. Ptasia Akademia

Moje bajeczki o kadetach Ptasiej Akademii. Top Wing. Ptasia Akademia

W tej niewielkiej, poręcznej książeczce znalazło się pięć niezwykłych opowieści o przygodach kadetów z Zakręconej Wyspy - bohaterów serialu Top Wing. Ptasia Akademia. Wszystkie opowiadania zostały napisane na podstawie odcinków popularnej kreskówki. Dołącz do dzielnych kadetów i rozwiąż zagadkę znikających bananów, odwiedź tajemniczą jaskinię i wybierz się na poszukiwanie skarbów. Każda z tych króciutkich historii to zaproszenie do nowej przygody!

Informacje dodatkowe o Moje bajeczki o kadetach Ptasiej Akademii. Top Wing. Ptasia Akademia:

Wydawnictwo: b.d
Data wydania: 2020-05-06
Tytuł oryginału: Top Wing

Tagi: bóg

Kup książkę Moje bajeczki o kadetach Ptasiej Akademii. Top Wing. Ptasia Akademia

Moje bajeczki o kadetach Ptasiej Akademii. Top Wing. Ptasia Akademia - opinie o książce

Koszmarne komando
Okładka ksiązki - Koszmarne komando

Potwory DC powracają! Koszmarne Komando zapuszcza się w najstraszniejsze zakątki uniwersum DC, gdzie odkrywa makabryczne tajemnice i szokujące prawdy....

Kaligrafia dla dzieci. Wesołe zygzaczki
Okładka ksiązki - Kaligrafia dla dzieci. Wesołe zygzaczki

,,Kaligrafia dla dzieci" to seria zeszytów zawierających ćwiczenia wspomagające pierwsze próby pisania. Dziecko uczy się poprawnie trzymać ołówek, ćwiczy...

Opad
Opad